Hírek

Minimax – a gyermekműsorok otthona

A televízió nem csak az idősebbek számára nyújt ideális kikapcsolódást, a gyerekek is szeretik. Rengeteg műsor van, amit csak felügyelet mellett követhetnek, illetve megintcsak nagyon sok, ami nem köti le őket. Azonban vannak olyan mesecsatornák, amelyek kifejezetten nekik szólnak, például a Minimax is ilyen. Számos olyan műsort kínál, amelyet felügyelet nélkül is követhetnek, így addig a szülők nyugodtan tudnak mással foglalkozni. Ráadásul a legtöbb meséből tanulnak is, hiszen ugyan játékos módon, de mégiscsak fontos üzeneteket adnak át.

Szórakoztatás és tanítás – a mesék fontossága a gyermekek számára

A Minimax program a legkisebbeknek szól, hiszen a gyerekeink is vágynak a szórakozásra. A legtöbb családban van egy kimondott, vagy kimondatlan egyezmény, miszerint este a felnőttek ideje van a TV előtt, azonban reggel a gyerekek választanak. Ezt számos adó is követi, a műsoraikat úgy alakítják, hogy a délelőtti, napközbeni órákban semleges, vagy kevésbé ijesztő műsorok menjenek, este pedig a felnőtteknek szólóak. Persze ezek közül is családja válogatja, hogy ki mit enged szívesen gyerekének. A Minimax azonban a nap 24 órájában gyermekeknek szóló tartalmakat sugároz, ezért minden helyzetben nyugodtan bekapcsolhatjuk számukra.

Például egy vasárnap reggelen, amikor a szülők még aludnának egy kicsit, de a gyerekek már ébren rohangálnak, akkor be lehet nekik kapcsolni a Minimax műsorát, egy kis szundikálás erejéig. De akár a napközben ebédkészítés, vagy éppen ház körüli munkák idejére is leköti őket. Ráadásul a legtöbb műsor úgy van megalkotva, hogy a kicsik számára is érthető, egyszerű, azonban közben mégis valamit tanulnak a világról. A Bezzeg az én időmben… című sorozat például bemutatja a gyermekeknek az idősebb generációk tiszteletének fontosságát, illetve megtanítja őket arra, hogy becsüljék meg a helyzetüket.

A Minimaxon széles körben kedvelt univerzumokba is bepillantást nyerhetünk. A Madagaszkár, a Croodék, a Zorro, de még a Halálos Iramban főhősei is felbukkannak újra és újra.

A Musor.tv használatával soha többet nem marad le kedvenc műsorairól!

Minden gyereknek van kedvenc műsora, amelyet kívülről fúj és rendkívül szomorú, ha lemarad egy-egy részről. Sok esetben ez a szeretet a szülők számára terhes, hiszen nekik kell ügyelni arra, hogy ne késsék le a legújabb részek vetítését. Azonban a Musor.tv használatával búcsút inthet a kényelmetlen tervezésnek, a műsorok végeláthatatlan böngészésének! Egyetlen helyen, csupán pár kattintás után elérhető több mint 180 csatorna kínálata, a nap bármely szakában.

Egy-egy műsorra kattintva egyből látja a vetítési és az ismétlési időpontokat is. Szintén egyetlen mozdulat egy program hozzáadása a Google naptárhoz, ami azt jelenti, hogy a kezdés előtt értesítést is kap az adott műsorról. A kényelmes és gyors használatnak köszönhetően sem Ön, sem gyermeke nem marad le kedvenc műsorairól!

Okos funkciók és egyszerű használat

Egy műsorújság, a TV adók programtervével, illetve esetleg egy-egy ajánlóval már elvégzi a feladatát. A Musor-tv-n azonban számos hasznos, okos funkció gondoskodik arról, hogy egy szimpla műsorújságnál többé váljon.

A Musor.tv több mint 180 csatorna műsorát teszi, egyetlen helyen elérhetővé! Széles keresési funkciójának köszönhetően nem csak TV adók, de műsorok, színészek, rendezők, vagy akár tematika alapján is tudunk keresni. A frekventált csatornákat hozzá adhatjuk a kedvencekhez, így mindig azonnal és könnyen elérhetjük őket. Amennyiben pedig új programok után nézne, úgy ajánlókkal, a műsorokhoz tartozó leírásokkal, illetve a nézők általi értékeléssel segítjük döntését.

Megosztás