Hírek

Falunapot tartottak Pilismaróton

Augusztus 12-én, szombaton rendezték meg a pilismaróti falunapot, ahol bemutatták és átadták azt az imázsfilmet, melyet a vármegyei önkormányzat a település részére készített.

Remek hangulatban telt a pilismaróti falunap, amelynek megnyitójára Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke is ellátogatott, hogy átadja a vármegyei önkormányzat által a településről készített imázsfilmet Hunyadi Balázsnak, Pilismarót polgármesterének. A filmet a közönség meg is tekinthette.

Az alelnök bejelentette azt is, hogy a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programban eddig 230 millió Ft-ra pályázott sikeresen a település, amely összegből megvalósulhat a művelődési ház felújítása és energetikai korszerűsítés is történhet a községben.

A falunapot a Szalmaszál zenekar és a helyi Őszikék énekkar fellépése indította, majd este a Szalai Band gondoskodott a jó hangulatról.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat TOP-5.3.2-17-KO1-2021-00002 számú „A mi megyénk, a mi világunk” című pályázatának keretén belül valósult meg.

Az imázsfilm itt tekinthető meg:

Fotók: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat / Erős Gábor Facebook oldala