Dorog

Káptalanfüreden edzőtáboroztak a dorogi és nyergesújfalui karatékák

A Dorogi AC karate szakosztályának sportolói idén is nagy létszámmal vettek részt a 2×1 hetes nyári Hokusei Shibu edzőtáborban. Dorogról és Nyergesújfaluról 31-en érkeztek, ahol a tábor végén 19-en övvizsgát is tettek. Sőt, minden vizsgázó eggyel magasabb szintre lépett.

Az első turnusban július 9-től 15-ig a fiatalabbak vettek részt. A sok edzés (hőségben, mezőn, a Balaton partján és a Balatonban) mellett pihenésre is volt alkalmuk. Kreatív levendulacsokor kötés, röplabdaverseny, fürdőzés, meglepetés vendég Kása Andris exatlonista, Exatlon csapatverseny, mozizás és esti buli is a program része volt.

A második turnuson a magasövesek edzettek július 17-22. között. Hasonló programok mellett részt vettek Shihan Wakiuchi Tsutomu 7.danos mester edzésein.

Kemény két hét van a sportolók mögött. A tábor utolsó napjaiban több órás vizsgán, kemény küzdéseken mutathatták be tudásukat a vizsgázók.

Gratulálunk mindenkinek! Egy kis pihenés után augusztus közepétől folytatódnak az edzések és készülnek a következő megmérettetésre a II. Dorog Kupára szeptember 30-án.

Fotók, forrás: dorogiac.hu