Hírek

A vármegyei önkormányzat segítségével újul meg az óvoda Bajnán

Július 29-én, szombaton előadásokkal, kiállítással, főzőversennyel, zenével, kézműves foglalkozásokkal és családi programokkal várták a település apraja-nagyját a bajnai falunapon.

A gyerekek és a felnőttek is egy kellemes napot tölthettek el a sportpályán. A Bajnai Szent Donát Borbarát Egyesület retro motorokból szervezett kiállítást, sőt, a motorok egy kört is tettek a településen. A nap egyik fénypontja a főzőverseny volt, melyre 12 csapat nevezett. Az első helyet az Ördögi Ízek Angyalai szerezték meg csülkös pacalukkal. A főzőverseny eredményhirdetésén Pallagi Tibor polgármester, Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke és Erős Gábor országgyűlési képviselő is köszöntötte a jelenlévőket.

Romanek Etelka jó hírt osztott meg az eseményen: közel 80 millió Ft-ot nyert Bajna az óvoda fejlesztésére és 100 millió Ft-ot közösségi tér kialakítására a Komárom-Esztergom vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programban.

A falunapon fellépett a Boróka citeracsoport, bemutatót tartott a Kick Box egyesület, valamint a Mayer Néptáncműhely is műsorral kedveskedett. Az utcabál hajnalig tartott, közben még Leblanc Győző és Szeredy Krisztina és többek között a Happy Gang is szórakoztatta a résztvevőket.

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata Facebook oldal / Erős Gábor Facebook oldala

Megosztás