Dorog

Értékesítik a volt 2. számú dorogi posta ingatlanját

A Magyar Posta Zrt. tájékoztatása szerint a Hám Kálmán-lakótelepi postahely újra nyitására nincs lehetőség, ezért a dorogi önkormányzat értékesíti az ingatlant.

A június 30-ai testületi ülés előterjesztésében olvasható, hogy a Magyar Posta Zrt. részéről a bérleti szerződés felbontásra került, az önkormányzat birtokba vette a tulajdonában lévő ingatlant. Az ingatlan önkormányzati tulajdonban tartása nem indokolt, ezért az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló 3/2013. (II.22.) önkormányzati rendelet 3.§ (1) bekezdés d.) pontja szerint az ingatlan értékesítik – derül ki a jegyzőkönyvből.

Az ingatlanforgalmi szakértői vélemény – az ingatlanra vonatkozó dokumentumok, a piaci viszonyok tanulmányozása után, az értékbecslési számítások alapján – a 1839/8/A/2 helyrajziszámú ingatlan becsült piaci forgalmi értékét bruttó 16.000.000 forintban határozták meg. A hivatkozott önkormányzati rendelet előírásai szerint pályázat kiírásával, nyílt licites eljáráson kívánják értékesíteni az ingatlant.

Borítókép: Google

Megosztás