Csolnok

25. alkalommal rendeztek falunapot Csolnokon

Július 14. és 16. között rendezték meg a 25. falunapot Csolnokon.

A falunapon Csolnokért kitüntető címet adományoztak dr. Kalocsai Zoltánnak, továbbá hagyományteremtő szándékkal a Pedagógus Szolgálati Emlékérmeket is átadták. Az elismeréseket Szax Lászlóné óvodapedagógus, korábbi óvodavezető és Szaxné Rittling Gyöngyi német nemzetiségi óvodapedagógus, korábbi óvodavezető-helyettes kapta meg.

A falunap alkalmából lehetőség nyílt a helyi alkotók munkáinak kiállítására „Csolnokon alkotnak” címmel. A kiállítást Kolonics Péterné polgármester nyitotta meg szombaton. A megnyitó elején Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke átadta a megyei identitásprogram keretében készült ajándékot, a Csolnokról készült imázsfimet. A film megtekinthető a YouTube Mivármegyénk nevű csatornáján!

Aki teheti július 27-ig menjen el és nézze meg a kiállítást a helyi kultúrházban. A kiállítás a művelődési ház nyitvatartási idejében tekinthető meg hétfőtől péntekig 8.00-15.00-ig, szombaton 10.00-12.00-ig, valamint vasárnap 15.00-17.00-ig.

A kiállításmegnyitó után a Csolnoki Fúvószenekar vezetésével érkeztek meg a résztvevők a rendezvényparkba, ahol elsőként a Sárisápi Kristály Mazsorett Csoport és a Csolnoki Dimenzió Tánc- és Mazsorett Csoport lépett fel, majd Erős Gábor országgyűlési képviselő is köszöntötte a jelenlévőket.

Fotók: Csolnok község hivatalos oldala / Erős Gábor Facebook oldala / Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata Facebook oldala

Megosztás