Hírek

10 éves az esztergomi TÁR-LAK szalon

Az esztergomi TÁR-LAK szalon 10 éves évfordulója alkalmából kiállítás nyílt a szalonnak adományozott festményekből Andráskótól Zámbó Kornélig címmel július 19-én, szerdán délután.

A szalon programjaira, kiállításaira emlékezett vissza Romanek Etelka, a vármegyei közgyűlés alelnöke. Gitáron közreműködött Jakabovics Jonatán.

A Tár-Lak Szalonban több mint száz kiállítás, esemény zajlott egy évtízed alatt. A művészetet kedvelők számára a tulajdonos, Soós Kadocsa révén lehetőség nyílik egy olyan helyre belépni, ahol a képzőművészet fölött el lehet gondolkodni, beszélgetni. Esztergom kis szigete lett ez a hely, melynek tízéves fennállását és kultúrteremtő munkáját köszöntötték a mai kiállítással. A Tár-Lak Szalon küldetésével, a képzőművészet olyan irányát tárja az érdeklődők elé, amely elmélyít, gondolatot ébreszt, ezáltal ünnepet varázsol a hétköznapokba.

A most kiállított képek tíz év festményeiből adnak némi ízelítőt. A kiállítás a TÁR-LAK Szalon nyitvatartási idejében, szerdától péntekig 9 és 12 óra között tekinthető meg!

Fotók, forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat

Megosztás