Dorog

24 Órás Jótékonysági Futás a Dorogi Futókörrel

Szeretsz futni és jótékonykodni? 2023. május 20-21. között, 24 órán keresztül mindkettőre lehetőséged lesz, hiszen a Dorogi Futókör Sportegyesület jótékonysági futást szervez! Az eseményen összegyűlt adományokat a dorogi óvodáknak ajánlják fel, akik kültéri játékokat fognak belőle vásárolni!

Csak sétálni tudsz?  Semmi gond, a kisgyerekeseket és az idősebbeket is szívesen látják, hiszen ha „csak” 400 métert teszel meg gyalogolva a Zöld Kör Rekortán Futópályán, akkor is többet tettél az egészségedért és a közösségért, mint az, aki otthon csücsül a kanapén.

A Dorogi Futókör Sportegyesület célja, hogy 24 órán keresztül folyamatosan legyen futás a futópályán, vagyis legalább egy ember kint tartózkodjon – éjjel is.

Nem szeretsz futni, nem tudsz eljönni, de szeretnéd segíteni az óvodákat? Utald el az általad meghatározott összeget az egyesület bankszámlaszámára, közleményben pedig írd bele: JÓTÉKONYSÁG2023 Bankszámlaszám: K&H Bank 10402496-50526878-80501003 (cégek esetében tudnak hivatalos támogatói okiratot adni).

A felajánlott adományokat a dorogi óvodák – Hétszínvirág Óvoda, – Petőfi Sándor Óvoda, Zrínyi Ilona Óvoda – között egyforma arányban fogják elosztani. Az intézmények kültéri fejlesztő játékokat szeretnének vásárolni ebből az összegből.

Gyertek el, jó buli lesz! Lesz zene, tánc, zsíros kenyér, házi sütik, innivaló és nagyon jó hangulat!

Facebook esemény>>