Hírek

Vérvétel és Teljes Labordiagnosztika Esztergom egyik legmodernebb Egészségközpontjában!

Esztergom belvárosában 2023-ban egy modern egészségközpont nyitotta meg kapuit, ahol vérvételi, labordiagnosztikai szolgáltatást, és belgyógyászati szakrendelést is igénybe vehetünk.

Exkluzív páciens élmény

A Markomplexben célunk modern eszközökkel végzett minőségi orvosi ellátás, illetve preventív medicina biztosítása. Egészségközpontunk a legújabb berendezésekkel, magasan képzett szakemberekkel és a legfrissebb diagnosztikai technológiákkal rendelkezik, hogy biztosítsa a betegeknek a legmagasabb színvonalú ellátást.

A Markomplex előnye a helyszíni vérvétel,  teljes labordiagnosztika lehetősége, valamint az eredmények belgyógyász szakorvos általi kiértékelése. 

A vérvétel során tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan veszik le a szükséges mintákat, minimális kellemetlenséggel nyugodt, exkluzív környezetben. A vérmintákat azonnal továbbítjuk laboratóriumba, ahol professzionális eszközök segítségével elvégezik a szükséges vizsgálatokat, az eredmények az esetek többségében már másnapra rendelkezésre állnak.

Több mint 100 féle szűrővizsgálat

Labordiagnosztikai szolgáltatásaink kiemelkedően széles skálát fednek le. A laboratóriumban lehetőség van általános vérvizsgálat mellett még nagyon sokféle szűrő csomag közül választani, amelyek segítségével korai stádiumban kimutathatók a leggyakoribb betegségek, mint például a cukorbetegség, a magas vérnyomás vagy a koleszterinszint problémák.

Emellett végzünk hormonvizsgálatokat, vashiány diagnosztikát, és egyéb specifikus vizsgálatokat is, amelyek a pontosabb diagnózishoz és a megfelelő kezelés kiválasztásához szükségesek.

Markomplexben történő vérvétel és labordiagnosztika nagy előnye, hogy nem szükséges a pácienseknek a fővárosba utazniuk, hogy elvégeztessék a szükséges vizsgálatokat. Ez jelentős idő-, költség- és energiamegtakarítást eredményez.

Egyszerű időpontfoglalás

Emellett az egészségközpontunk rugalmas időbeosztással működik, hogy a páciensek számára könnyebb legyen időpontot foglalni a vérvételre és a laborvizsgálatokra.

A Markomplex magas színvonalú szolgáltatásai mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a központunk tiszta, exkluzív és barátságos környezetben működjön, ahol a páciensek a lehető legjobb ellátásban részesülnek.

Szakembereink figyelmesek segítőkészek, és minden szükséges információt megadnak a vizsgálatokról, illetve az eredményekről.

Bízunk benne, hogy mielőbb megtisztelnek bizalmukkal, és ellátogatnak az Esztergom belvárosában található Markomplex Egészségközpontba.

Megosztás