Hírek

Hogyan alakítja át a világot a TikTok

A „nagyszerű lehetőség elszalasztásának fogalma” egy általános módja annak szemléltetésének, hogy a virtuális szórakoztatás miként tudja elhitetni az emberekkel, hogy mindenki másra van szükség valamihez, amihez nem, például egy műsorhoz, egy titokzatos óceáni kilátáshoz vagy az alkalmankénti reggelihez.

Az a tény, hogy ez a „valami” néha egy közösségi média platform, önmagában is új csavart ad a koncepciónak. Amikor meglátta néhány barátjának fényképét az Instagramon, elgondolkozhatott azon, hogy miért nem egy nagyszerű tok, egy furcsa videó vibráló TikTok logóval ellátott vízjellel, egy dallam, amelyet soha nem hallottál, és egy személy, akit soha nem láttál, megjelent melletted a hírfolyamodban. Lehet, hogy már láttad a TikTok számos promóciójának egyikét, amelyet a terjesztő más informális szervezetekkel, és megkérdezték, miért nem voltál ott, és azt is, hogy miért van olyan messze.

Nehogy a nem felhasználók azt érezzék, hogy valami hiányzik, az új közösségi alkalmazás rövid időn belül nem kapott kellő figyelmet. Feltételezve, hogy elvetjük a Fortnite-ot, egy rendkívül barátságos játékot, és különösen egy játékot, az alkalmazás utoljára olyan embereket keltett, akiket nem annyira érdekelt, talán a Snapchat. A Snapchat aránytalanul fiatal közönsége nem véletlen.

A videógyártók rendelkezésére álló eszközök változatosak: olyan szűrők, mint a Snapchat (és végül mindegyik); az a képesség, hogy hangokat találjon a videó hangsávjához. Az ügyfeleket erősen javasoljuk, hogy kommunikáljanak más ügyfelekkel „reakciók” vagy „kétrészes harmóniák” bejegyzéseken keresztül, ahol lemásolhatják a bejegyzéseket és hozzáadhatják magukat a közelben.

A TikTokon a hashtagek meglepően jelentős szerepet játszanak. A Twitter azt remélte, hogy felhasználói a hashtagek köré gyűlnek össze, hogy a hasznos mini-vita-felugró ablakok végtelen folyamát találhassák egyszerűbb időkben. A hashtagek valójában valódi, hasznos szabványként funkcionálnak a TikTokon történő válogatásban: nem hírekhez vagy a TikTokon kívüli dolgokhoz, hanem „problémák”, viccek, átfogalmazó tervek és más észlelhető akciók tömegéhez.

Ettől függetlenül a TikTok egy őrült helyzet. Nem nehéz videót létrehozni a TikTokon a sok ok és nyom miatt, amit kínál, nem pedig a felhasználók számára biztosított eszközök miatt. Az emberek egyszerűen tölthetnek fel videókat vízjel nélkül a SnapTik segítségével. A jól ismert dallamrögzítőktől a rövid percekig a hálózati programoktól, YouTube-felvételektől vagy más TikTok-októl a hangok hatalmas választékából válogathatsz. Tréfálkozhatsz, csatlakozhatsz egy táncmémhez, vagy vállalhatsz egy kihíváshoz hasonló kihívást. Megint megvetheti ezeket a dolgokat.

A TikTok mindenkinek határozottan válaszol, hogy ez ésszerű lenne-e számomra, áradozva nézek. Ezzel összhangban az alkalmazás különféle válaszokat kínál a zavaró „Mit lenne jó ötlet, ha közzétennék?” kérdésre. A végeredmény egy végtelen tartalomfolyam, amelyre sok fiatal talán nem is gondolt, vagy soha nem tett volna közzé. . az Instagramon, ha nem a nyomás miatt. Általában nehéz nézni. Élvezetes lehet. Gyakran nagyon vicces.

Miért töltenek az emberek órákat a TikTokon?

Mindez jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy megértsük, miért tűnhet kezdetben zavarónak a TikTok. „Nem vagy egészen biztos benne, miért látod azt, amit látsz” – mondta Ankur Thakkar, a Vine egykori szerkesztője és a TikTok egyik legközvetlenebb elődje. Bár az új Vine-felhasználónak nem volt sok néznivalója vagy Tudott a kontextusukról: az általuk követett személyek listájáról, amitől valószínűleg rosszul lettek.

Kijelentette: „Azt csinálja, amit a Twitter megpróbált megoldani, és mindenki megpróbált megbirkózni.” Hogyan tudnád rávenni az embereket, hogy elkötelezzék magukat? Úgy tűnik, csak annyit teszel, hogy… megmutatsz nekik dolgokat, és hagyod, hogy az erős mesterséges intelligencia jegyzeteljen. Elkezdesz küldeni. azonnali értesítések minden nap Ön szabályozza, hogy mit csináljanak. Algoritmikusan beszélve hamisítod, amíg meg nem csinálod.

Megosztás
Tegek: snaptiktiktok