Hírek

Duna TV sorozatok – izgalom és nevetés

A sorozatok igazán sokoldalú szórakoztató tartalmak. Egy-egy epizód ugyan csak rövid időre nyújt kikapcsolódást, az évadokon keresztül kísért történések azonban mégis olyan szinten képesek az ember bevonzására, mint, amire a filmek nem.

Egyes alkotások tökéletesek arra, hogy a főzés, takarítás közben menjenek a háttérbe, míg mások teljes odafigyelést igényelnek. Mindenkinek vannak kedvenc sorozatai, amiket követ időről időre, azonban néha érdemes felfedezni újakat is. Szerencsére az egyre bővülő kínálatában senkinek sem problémát megtalálni a neki legjobban tetszőt.

Duna TV sorozatok a Musor.tv oldalán

A Duna TV sorozatok kínálata csupán egy kattintásra van öntől is! Az oldalon csokorba szedve láthatja az összes, műsoron lévő sorozatot. Mindegyik esetében egy rövid leírás fogadja majd, ami könnyebbé teszi az új tartalmak keresését is. Az adott szériára kattintva pedig az egyes részek szinopszisát is megtalálja. Ez a funkció kifejezetten hasznos akkor, ha az epizódok sorszámából nem tudja egyértelműen, hogy az adott jelenetsort látta-e, vagy sem. Természetesen, a legfontosabb elem a következő vetítés is azonnal kiderül.

Emberi sorsok a Duna TV sorozatok között

A dráma műfaja sokak kedvence. Nem véletlen, hiszen az izgalmas történetvezetés, a szemünk előtt kibontakozó emberi sors könnyen bevonja a nézőt. Drámából nincs hiány a Duna TV sorozatai között sem. A műfaj kedvelői követhetik – többek között – a Fehér királyné című alkotást, ami a XV. századi Angliába kalauzolja a nézőt. A Tudor dinasztia uralkodása előtt a York és a Lancaster-ház között heves vita dúl az uralkodó személyét illetően. Ebből a vitából IV. Eduárd, a York-ház tagja kerül ki győztesen. Azonban megoldás helyett csak újabb problémák várnak, amikor az uralkodó beleszeret a gyönyörű Elizabeth Woodville-be, a Lancaster-ház tagjába.

Török szappanopera, olasz krimivígjáték – a Duna TV sorozatok széles kínálata

Az egyéb kategóriák kedvelői sem maradnak esti program nélkül. A Tengeralattjáró című német sorozat egy második világháborúban harcoló tengeralattjáró legénységének életét mutatja be.

Mavi szerelme címmel futó török alkotás pedig a sorsok összefonódásával foglalkozik. Ali, gazdag család sarjaként hosszú évek óta börtönben ül, Ahmet meggyilkolásáért. Ez alatt az időszak alatt levelezésen keresztül ismerkedik össze Mavi-val, akivel szabadulása után hamarosan össze is házasodik. Ali nem sejti azonban, hogy Mavi nem véletlenül találta meg, a meggyilkolt Ahmet húgaként ugyanis a bosszút keresi.

Ha pedig könnyed szórakozásra vágyik akkor pedig követheti Don Matteo, egy olasz kisváros eszes plébánosának kalandjait. Ráadásul ez utóbbi sorozatban a sokak által ismert és kedvelt Terence Hill, a méltán híres duó egyik tagja tér vissza a képernyőre.

Musor.tv: minden műsor egy helyen

Egy online műsorújság számos előnnyel bír. Egyrészt könnyen és folyamatosan frissül, így mindig a legfrissebb információval várja a nézőket. Egyszerű kezelése lehetővé teszi kedvencek elmentését és számos eleme megkönnyíti a különböző TV műsorok megtalálását, felfedezését. Ide tartozik például a dedikált ajánló, a műsorok mellé csatolt nézői értékelések, vagy az, hogy műsorra, csatornára, szereplőre, vagy akár rendezőre is könnyen rá tud keresni. A legnagyobb előnye azonban az, hogy egy helyre sűríti számos TV csatorna műsorát. Nem kell semmi után sem hosszasan keresgélni, minden műsor megtalálható egy helyen, a pontos vetítési időpontok mellett ráadásul az ismétléseket is azonnal látja, így garantáltan nem marad le semmiről!

Megosztás