Dorog

Akadt bőven dolguk a rendőröknek

A rendőrök a hosszú hétvégén több esetben intézkedtek térségünkben. Egy körözött dági férfit elfogtak, egy eltűnt dorogi nőt megtaláltak, míg egy ittas pilisvörösvári férfi jogosítványát Dorogon vették el.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a húsvéti hosszú hétvégén a rendőrök egy halálos kimenetelű, hat személyi sérüléssel járó és huszonegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások nyolc személyt fogtak el és tizenkettő főt állítottak elő, valamint négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Április 6-án, Héregen állítottak meg a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő férfit. Kiderült, hogy a 45 éves dági lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az is, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék lopás, közokirat-hamisítás és kiskorú veszélyeztetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A sofőrt előállítását követően őrizetbe vették, az engedély nélküli vezetés miatt pedig helyszíni bírságot szabtak ki részére.

A rendőrségre 2023. április 7-én este érkezett bejelentés, miszerint egy idős nő eltűnt. A dorogi járőrök azonnal az asszony keresésére indultak, akit az Aranyhomoki dűlőben találtak meg zavart állapotban. A 68 éves helyi lakos térben és időben nem volt orientált, ruhája pedig át volt ázva. Az egyenruhások a nőt épségben átadták a hozzátartozóinak.

A helyi járőrök Dorogon állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit 2023. április 8-án késő este. Az iratok ellenőrzését követően alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív lett. A 42 éves pilisvörösvári lakost az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indítottak ellene, vezetői engedélyét pedig elvették.

Forrás: police.hu