Esztergom

Helyi piacra, helyi kereskedőket!

Ön termelő vagy saját kézműves termékeket készít? Várja szeretettel az Új Esztergomi Piac! A májusban nyíló piacra asztali értékesítőket keresnek, mutatjuk a lehetőségeket!

Fontos leszögezni, hogy az Új Esztergomi Piac nem csak egy árusítóhely lesz, hanem egy széles spektrumú, minőségi termékek felhozatalából álló különleges közösségi élmény- és bevásárlótér, amely 2023 májusában választékos termékkínálattal   nyitja meg kapuit a belváros szívében, a Simor János utcában. A piac ezen felül helyet ad majd a gasztronómiának is, hiszen bisztró, lángosos, pecsenyés és reggelizőhely is nyílik.

Asztali értékesítés a piacon? Hogyan?

Ön is szeretne részt venni a piaci közösségben? Úgy gondolja, hogy termékei és portékái megérettek arra, hogy kivigye a piacra? Itt a lehetőség! Az Új Esztergomi Piacon – fedett vásártérben – kedvező áron bérelhet árusító asztalt – a napi díj mellett – havi, negyedéves és éves időszakra is! Sőt, most az Esztergomi Járásban élő termelők, kézművesek és kereskedők elsőbbséget élveznek! A 95×195 cm-es stabil fémszerkezetes, rozsdamentes acéllemezzel fedett asztalokat 1.100 Ft/nap/m2, vagy 13.200 Ft/hó/m2 áron bérelhetik ki (őstermelőknek a napi négyzetméter ár 800 forint, míg a havi 9.600 Ft). Az asztalok kiosztása ide kattintva érhető el, az igénylőlap pedig itt tölthető le! Az igénylőlap kitöltése kötelezettséggel nem jár, így bíztatunk mindenkit a kapcsolatfelvételre! További információra lenne szüksége? Keresse az Új Esztergomi Piac értékesítési munkatársait a +36305548560-as telefonszámon, vagy az esztergomipiac@gmail.com e-mail címen!

Ki árusíthat a piacon?

A piacon őstermelők, kistermelők, egyéni vállalkozók és jogi személyek értékesíthetik a termékeiket, akik e tevékenység végzésére jogszabály alapján jogosultak. További részletek a piaci árusítással kapcsolatban ide kattintva olvashatók!

Hogyan lesz nyitva a piac?

A piacon tervezetten keddtől csütörtökig 6 és 14 óra között, pénteken pedig hosszabbított nyitvatartással 6 és 17 óra között várják a vásárlókat. A hétvégi nyitvatartást illetően szombaton 6-tól 12-ig, míg vasárnap 7-11 óráig látogatható a létesítmény.

Esztergomi Piac, ahol újra találkozhatunk!

Megosztás