Hírek

Ösvény-rehabilitáció a bajóti Öreg-kőnél

A Gerecse Natúrpark és a Magyar Sport- és Hegymászó Szövetség szeretné megkönnyíteni az Öreg-kőhöz való feljutást, ezért közösségi lépcsőépítésre invitálják a túrázókat és az önkénteseket.

„Néztél már körbe az Öreg-kő tetejéről? Amennyiben most bőszen bólogatsz, benned is felmerül az emlék, hogy milyen nehézkes oda a feljutás, négykézláb, gyökerekben kapaszkodva, kihívásokkal teli a felfelé vezető út. A célunk, hogy közösen újítsuk fel az extrém akadálypályát, ezzel megkönnyítve a túrázók számára az utat” – ezekkel a szavakkal keresnek olyan fanatikus segítőket, akik önkéntes alapon – üdítőért és zsíros kenyérért cserébe – részt vennének az ösvény rehabilitációjában.

A keretek adottak, megvan az útvonal, rendelkezésre állnak az eszközök, az előkészületek, és a szakemberek is felkészültek. Már csak egy lelkes csapatra van szükség, azokra, akik szívesen csatlakoznak!

Időpont: 2023. április 15-16. váltott műszakokban (délelőtt 9-13 között, délután 13-17 között)

Találkozó: a választott műszak előtt 45 perccel (délelőtt: 8:15; délután 12:15) Péliföldszentkereszten a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontnál. Innen közös transzferrel viszik ki és hozzák vissza az önkénteseket.

Jelentkezni ezen online űrlap kitöltésével lehet! További információ, kérdés: info@pelifoldszentkereszt.hu

Borítókép, forrás: pelifoldszentkereszt.hu