Hírek

Eurosport 1: kiemelkedő teljesítmények HD-ban

Sokak számára kedvelt kikapcsolódási forma a TV nézés. Akár a sorozatok, játék- illetve dokumentumfilmek, vagy éppen a sport, a csatornák széles kínálatában mindenki megtalálja neki valót. A sportcsatornák hosszú évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ami nem meglepő. Elit sportolókat nézni, miközben azt csinálják, amiben a legjobbak, igazán látványos. Arról nem is beszélve, hogy, ha már sport, akkor szurkolás. Kedvenc sportolóink, honfitársaink biztatása társaságokat hoz össze, barátságokat sző az emberek között.

Biztassa kedvenc sportolóit az Eurosport 1-en!

Az Eurosport 1-en számos sportot követhet napról napra. Megtalálható számos téli sport, például síugrás, sífutás, alpesi sí. Követheti a kerékpárosok, judosok vagy éppen a golfozók versenyeit. A technikai sportok szerelmesei sem maradnak program nélkül, tereprali, hosszútávú autóversenyzés és motorcsónak verseny is van a kínálatban. Sokan egy munkával töltött nap után, vagy a hétvégi során nem vágyunk semmi másra, csak arra, hogy elit sportolók megmérettetését kövessük, akár egyedül, akár társaságban.

Musor.tv: a legfrissebb információk bárhol, bármikor

A széles kínálat előnye, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, hátránya viszont, hogy nem egyszerű kiigazodni a sok csatorna között. A Musor.tv azonban kényelmes megoldást biztosít erre a problémára. Az online műsorújság egy helyre gyűjti az összes elérhető csatorna kínálatát. Amikor sportra vágyik, elég csak megnyitni az oldalt és máris láthatja, hogy mi az aktuális kínálat. Természetesen nem csak a sport, bármilyen csatorna adásterve fent van az oldalon. A Musor.tv-n kategóriára és adóra szűrve is kereshet. Hosszú kutatás, keresgélés helyett minden csupán egyetlen kattintásra van. A gyorsaság és egyszerűség mellett ráadásul a környezetvédő gyakorlat a nyomtatott, papír alapú műsorújságok helyett az online platform használata. Arról nem is beszélve, hogy a hagyományos formákkal ellentétben az esetleges műsorváltozások is pontosan és gyorsan lekövethetők.

Sportcsatornák a Musor.tv kínálatában

Az Eurosport 1 mellett számos másik sportcsatorna is elérhető. A különböző sportok követői tudják, hogy a versenysorozatok közvetítési jogai évről évre változhatnak. A Musor.tv szolgáltatásai, azonban megkímélik attól, hogy végig kelljen kutatnia minden egyes csatorna műsorújságját a keresett széria után kutatva. Akkor sem kell kétségbe esnie, ha a keresett műsor már véget ért. Az adásra ikonjára kattintva fel vannak sorolva az ismétlések. Ráadásul a sporton belül egyéb szűrési lehetőségek is vannak. Egyetlen kattintás után kiderül, hogy milyen csapatsportokat láthat aznap a különböző csatornákon, hol követheti kedvenc labdarúgó bajnokságát, melyik adón van élő tenisz mérkőzés, vagy éppen mikor lesz a Forma 1 következő fordulója.

A sport nem minden

Előfordulhat, hogy Ön is azonban sport helyett szívesebben kapcsolódik ki egy film, vagy sorozat társaságában. Megeshet az is, hogy a híreket keresi, vagy ismeretterjesztő műsorra vágyik, esetleg a helyi adók műsor felhozatala érdekli. A Musor.tv ilyenkor is kéznél van, hiszen számos egyéb csatorna kínálata szintén egyetlen kattintásra van. Ráadásul a korral haladva még a vezető streaming szolgáltatók újdonságairól és legnépszerűbb műsorairól is beszámol. Rendkívül hasznos funkció, ami hosszas keresési folyamatokat rövidít le. Amikor nem akar eltölteni egy teljes estét a különböző csatornák közötti váltogatással, akkor keresse fel a Musor.tv oldalát.

Megosztás