Hírek

Ásó helyett kotrógép: kulcsszó a gyorsaság!

Egy építkezés minden esetben földmunkával kezdődik, azonban nem mindegy hogy kézi, vagy gépi földmunkát választunk, hiszen gépi földmunkával rengeteg időt spórolhatunk meg és még el sem fáradunk annyira benne!

Azt gondolhatnánk, hogy a gyorsan elvégzett munka felületes, azonban a kézi földmunkával szemben a gépekkel elvégzett munkák – legyenek azok akár terület feltöltések, mélyépítések, területi finommunkák – sok esetben precízebbek az emberi munkaerőt igénylő kivitelezésekkel szemben. A másik kiemelten fontos érvünk a gépi földmunkák mellett a költséghatékonyság.

Markoló, vagy Bobcat?

Az elvégzendő feladatok különböző nehézségűek, amelyek kivitelezhetősége kérdéses lehet pár ásó, csákány és emberi erőforrás bevetése mellett. Azonban nem minden esetben van szükségünk az összes megmozgatható munkagépre, mint földgyalu, dózer, földnyeső, markoló vagy akár kotrógép, ez nagymértékben csökkentheti az árakat. Ebben az esetben ajánljuk a BOBPILOT-ot, akik azonnali kezdéssel állnak neki – akár Bobcat-tel – a gép földmunkának Budapesten, Pest és Komárom-Esztergom vármegyében! Sőt, ha magunk szeretnénk a munkát elvégezni akkor Bobcat-et és forgókotrót is bérelhetünk tőlük!

Milyen típusú feladatok esetén számíthatunk még rájuk?

Többek között vállalnak tereprendezést, árokásást, szóródó anyag kiszállítást és terítést, mint például föld, murva, sóder, homok és kulékavics. De ipari padlókat, betont, vasbetont és monolitot is kiemelnek. Továbbá útburkolat, valamint beton szerkezetek teljes feltörését, bontását és elszállítását is elvégzik.

Hol érjük el őket?

További részletekért keressék fel a www.bobpilot.hu honlapot, vagy kérjenek információt a +36305382573-as telefonszámon!

Megosztás