Dorog

A dorogi dartsosok is megkezdték a versenyszezont

Január 28-án, szombaton rendezték meg a 2023-as év Steel Egyéni Nemzeti Bajnokság első fordulóját. Habár a Dorogi AC darts szakosztály játékosainak nem sikerült a 128 közé jutás, így is értékes versenytapasztalatokat szereztek.

Egyéni eredmények:

  • Dubiczki Péter az első Dorogi Open verseny 2. helyezett versenyzőjével vívott párharcot. Gál Norbert bebizonyította, hogy nem véletlenül lett 2. azon a versenyen, most 6:1 aranyában győzedelmeskedett.
  • Balázs Alex, Németh Szabolcs ellen került tábla elé, ahol Szabolcs elhúzott 5-0 arányban, de a kisebb csuklósérülésekkel bajlódó játékosuk 5-4-re fel tudta még hozni a mérkőzést, azonban a véghajrá nem sikerült számára, 6-4-re kikapott.
  • Hummel Dánielnek sajnos nem sikerült revansot venni Torda Tibor ellen, 6-1-re veszítette el a küzdelmet.
  • Kecskés Tamás sem volt egyszerű helyzetben, hiszen a nemrégiben Q-schoolon résztvevő Strbik Péteren keresztül vezetett volna az út a legjobb 128-ba, de Péter magabiztos 6-0 győzelmet aratott.
  • Felföldi Ádámban bizakodtak, remélték, hogy legalább 1 játékosuk tovább tud lépni a versenyben, azonban ki-ki meccsen 6-4-re kikapott Darók Bélától.

Borítókép, forrás: dorogiac.hu

Megosztás