Hírek

Visit Esztergom: új honlap, letisztult arculat, lendületes csapat

Új, letisztult, elegáns honlap várja az Esztergomba látogatókat, immár iranyesztergom.hu helyett visitesztergom.hu címen, magyar, angol és hamarosan szlovák nyelven. Az új honlap nemcsak megjelenésében lesz más, többlet funkciók is elérhetőek lesznek az oldalon.

A Visit Esztergom új arculata ősszel debütált, amely egy megújult kommunikációs koncepcióváltást is eredményezett. Az új honlap struktúrája és letisztult megjelenése Esztergom városának alapvető értékjegyeit hordozza magában: történelmiség, hitelesség, eredetiség. A korábbi honlaphoz képest az új weboldal több funkcióval is bővült, az egyik legfontosabb turisztikai szempontból, hogy többnyelven is elérhető: jelenleg a magyar mellett az angol, hamarosan pedig a szlovák nyelvet is érinti az elsődleges fejlesztés. Ezekre a küldőterületekre külön tartalmak – is – fognak készülni a keresleti szempontokat figyelembe véve. A tájékoztatás gördülékenysége érdekében pedig szegmentált hírlevél rendszer került kialakításra, ami azt jelenti, hogy a feliratkozó több kategóriából választhatja ki azokat a tartalmakat, amelyek számára érdekesek és a későbbiekben kizárólag azokban a témakörökben fogja megkapni az aktuális híreket.

A honlap struktúráját tekintve, a Programok főmenüben a város kiemelt és turisztikailag releváns rendezvényeivel találkozhatnak a látogatók, ezekhez aktuálisan külön aloldalon megjelenő programleírások fognak tartozni a könnyebb informálódás érdekében.

Jelenleg még fejlesztés alatt álló, de hamarosan biztosan megvalósuló új főmenüpont lesz a „Tervezd meg velünk!” opció. Itt kifejezetten a városba érkező látogatók számára nyújtanak majd komplex kínálati csomagot, összegezve a városban található szolgáltatásokat, attrakciókat. A menüpont lényege, hogy a vendégek egy helyen, gyorsan és könnyedén tudják megtervezni az esztergomi tartózkodásukat és ezekhez a jegyeket is előre megvásárolni. Gyakorlatilag egy webshop rendszer fog üzemelni, ahol programokat, belépőjegyeket tudnak az online felületen előre megvenni Esztergom városában. Ez mind a csoportok, osztálykirándulások, mind egyéni látogatók esetében elérhető lesz. Mindemellett szezonálisan nagyobb volumenű kampányokat hívnak életre, különböző Esztergomot érintő tematikát helyezve a fókuszba, ezek az oldalon is vissza fognak köszönni. 

Fontos megemlíteni, hogy a Látnivalók főmenüpont alatt mintegy 10 attrakcióról készült 360 fokos VR felvétel. Így mielőtt a vendégek Esztergomba érkeznek, otthon kényelemesen körbe tudják járni az egyes múzeumokat, kiállításokat, épületeket, kirándulóhelyeket. Néhány interaktív példát említve: MNM Esztergomi Vármúzeuma, Babits Mihály Emlékház, Szent Adalbert központ, Kerektavi természetház, vagy a Sátorkőpusztai-kristálybarlang.

Érdemes még elmondani, hogy a dunakanyari D4 társulás eredményeképpen a szállásoknál és a gasztronómiánál megjelennek – eltérő színvilágban – olyan térségbeli szolgáltatók, akik a Dunakanyarban harmonikusan kiegészítik az esztergomi kínálatot.

Mindenkinek kellemes böngészést kívánnak a megújult weboldalon és remélik, hogy hamarosan – nem csak virtuálisan – hanem személyesen is felkeresik az ezeréves Esztergom városát.

Megosztás