Leányvár

Leányvári nemzetközi judo sikerek

Szép eredményeket értek el a leányvári judosok az olaszországi Spilimbergo városában megrendezett nemzetközi versenyeken.

Egy napon két olaszországi versenyen is részt vettek a leányvári judosok. Az egyik a Memorial prof. Adriana Tiberi nemzetközi judo verseny, a másik pedig a Trofeo Cittá del Mosaico Kupa. Az Adriana Tiberi felnőtt női versenyt 42 éve rendezik meg, míg a felnőtt férfi kupát 58. alkalommal rendezték meg. A versenyen hat ország 52 együttese vett részt, a leányvári csapat pedig a Hermann DSE edzőivel és versenyzőivel együtt utazott a helyszínre.

A leányvári csapat 25. alkalommal vett részt a nemzetközi megmérettetésen. A jubileum alkalmából a leányvári judosok jó sportkapcsolatot jelképező kupákkal lepték meg az olasz rendezőket.

Csapat összesítésben 5. helyen végeztek a leányváriak. Gratulálunk!

Egyéni eredmények: Veres Kinga 48kg felnőtt 1. hely, Tandi Rebeka 57kg serdülő 3. hely, Ferencz Tamara 52kg serdülő 3. hely, Legény Mónika 78+kg felnőtt 5. hely, Veres Nikolett 70+kg serdülő 5. hely, Hertlik Nóra 63+kg ifi 7. hely, Hertlik Máté 66kg felnőtt 7. hely, Szlovák Mihály 81+kg ifi 5. hely, Szlovák Csaba 90+kg 7. hely.

Versenyen kiválóan működő bírók: Tandi Alexa, Oláh Szilárd, Vezér Teofil.

Szervezők és felkészítők: Pfluger Antalné, Oláh Szilárd, Vezér Teofil, Pfluger Antal.

Forrás: Pfluger Antal
Fotók: Hertlik István

Megosztás