Esztergom

Cipő tesztnappal egybekötött közösségi futást szerveznek

November 26-án, szombaton 8 és 14 óra között „Ki a leggyorsabb Vas(i) Csiga – Irány a Vaskapu Menedékház” címmel cipő tesztnappal egybekötött közösségi futást szervez az EFK Esztergomi Futóközösség, a Csigafutás KSE és az Esztergomi Triatlon Klub.

A „Csigák” minden szerdán a Márta Panzió parkolójából indulva felfutnak a Vaskapu Menedékházhoz. Ez amolyan hagyománnyá is vált napjainkra, ebből a hagyományból pedig tradíciót szeretnének teremteni és egy kis versenyre invitálják az érdeklődőket. A versenyt talán túlzás csigafutásnak nevezni, de akkor is van sportértéke felfutni a Vaskapuba, még ha azt csigatempóban is teszed. Hidd el, itt nincsenek vesztesek! Csak győztesek! Mindenki, aki elindul, az nyer. Mit nyerhetsz? Egyrészt élményt, másrészt, ha ügyes vagy csodaszép érmet, harmadrészt egészséget. Nem mellékesen a Vaskapuból a kilátás is elképesztően szép!

Gyere, fuss, vagy gyalogolj a Vasiba, és lássuk, ki lesz a Vas(i)Csiga Király és Királynő. Minden kategóriában, az első három helyen végző futó, gyönyörű finisher érmet kap, a többi teljesítő pedig oklevéllel gazdagodik. A leggyorsabb Vas(i)Csiga fiú és lány is egyedi kupát kap. Emellett a célban, mindenki egy finom forró teát és klasszikus hagymás zsíros kenyeret kap.

Mi várható még?

  • Aki szeretne tesztelni egy On cipőt, (köznyelvben OnCloud) nem csak felpróbálhatja a helyszínen a svájci gyártó felhőcipőit, hanem el is tudja vinni, hogy komolyabb tesztnek vesse alá. A választásban segít nektek és sok-sok jó tanáccsal lát majd el benneteket Mátyás Bence ultrafutó és Marietta, aki a svájci tulajdonú márka magyarországi képviselője.
  • A Compressport márka, aki számára ismerős, annak örömhír lehet, hogy kedvére megnézheti, válogathat a sportruházatok jó részéből, merthogy Ők is kint lesznek a Vaskapuban lévő versenyközpontban az Iloverunning webráruház jóvoltából.
  • Az Altrix Sport bolt sátrában szintén futócipőket tudsz próbálni, ha a Saucony a kedvenced, akkor nem fogsz csalódni. Kiválaszthatod és felpróbálhatod azt, amelyik a legjobban tetszik neked.
  • Az inSportline sátrában izgalmas sportfelszelésekkel találkozhatsz és a kategória dobogósok általuk értékes vásárlási utalványokhoz jutnak majd.
  • Az esemény támogatója továbbá a Hive Holding S.R.O. – aki egyedi csomagolású és ízvilágú meglepetés mézekkel lepi meg a résztvevőket.

Előzetes regisztráció szükséges

A rendezvény szervezőinek és az eseményen részt vevő kiállítóknak, elsősorban az ON cipők tesztelésénél, óriási segítséget jelent az, ha előre látják:

  • ki az, aki csak, mint látogató szeretne részt venni az eseményen,
  • ki az, aki futni szeretne,
  • ki az, aki kihasználná az alkalmat, és a futást összekapcsolná egy remek futócipő tesztelésével,
  • ki az, aki csak azért jön, hogy egy remek ON cipőt teszteljen.

Ezért a szervezők kérik, hogy a Facebook eseménynél jelezzék azt, hogy ki venne részt a rendezvényen. Amennyiben látogatóként részt vennél, válaszd az „érdekel” opciót. Ha csak szurkolóként látogatsz el a Vaskapuba, azt akár össze is kötheted egy jó kis kirándulással. A szervezők kérik, hogy aki futóként, vagy cipő tesztelőként, vagy mindkettőként venne részt az eseményen az igényét az efk.csigafutas@gmail.com e-mail címen az alábbi 3 opcióban leírtak megadásával jelezze:

  • Részt szeretnék venni a Vas(i)Csiga Futáson: – név, születési év megadásával,
  • Szeretnék ON cipőt tesztelni: – név, születési év megadásával,
  • Aki mindkettő lehetőséggel élni szeretne az: Részt szeretnék venni a Vas(i)Csiga Futáson és szeretnék OnCloud cipőt tesztelni: – név, születési év megadásával.

További részletek>>