Hírek

Verekedésig fajult a parkolási vita

Pénzbüntetést szabtak ki azzal a férfivel és nővel szemben, akik parkolási nézeteltérés miatt az utcán verekedtek Tokodon.

A megállapított tényállás szerint két nő és egy férfi 2021. augusztus 23-án egy tokodi utcában parkolási nézeteltérés miatt vitatkoztak egymással. A vita tettlegességig fajult, az egyik nő a férfit két alkalommal ököllel arcon ütötte. A férfi először védekezésként ellökte magától a nőt, eközben a férfi felesége a hajánál fogva próbálta visszatartani a nőt, aki így ellépett a férfitől. Ekkor a férfi utána lépett és több alkalommal ököllel megütötte a nőt, aki szintén folytatta a verekedést. A verekedő embereket szemtanúk választották szét. Ezt követően a férfi egy személygépkocsi visszapillantó tükrét megrúgta, az letörött, ezzel 42.000 forint kárt okozott. A férfinek az őt ért ökölütés miatt nyolc napon belül gyógyuló arctáji zúzódása keletkezett.    

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság a verekedő nővel szemben 325.000 forint pénzbüntetést, a verekedő férfivel szemben pedig308.000 forint pénzbüntetést szabott ki, valamint kötelezte a férfit a rongálással okozott kár megtérítésére. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A verekedésről készült felvétel ide kattintva tekinthető meg!

Borítókép, forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség / Tatabányai Törvényszék