Hírek

Vastag Tamás érkezik Esztergomba

2022. október 14-én, pénteken 17 órakor Vastag Tamás lép fel az esztergomi Tesco-nál.

Országszerte több száz MPL csomagautomatát telepít a Magyar Posta, hogy még kényelmesebbé tegyék a csomagfeladást és a rendelések átvételét. Ráadásul egy meglepetéssel is készülnek: egy mini koncert sorozattal ünneplik az új automaták telepítését. Esztergomban sem lesz másképp, hiszen az új csomagautomatánál Vastag Tamás lép fel, október 14-én, pénteken 17 órakor. Bulizz te is a Magyar Postával és nyerj egyedi ajándékokat.

A Magyar Posta felhívja a figyelmet, hogy a rendezvényen filmfelvétel, illetve lehetséges, hogy online közvetítés is zajlik majd a koncertről. A felvételeket a Magyar Posta Zrt. fel fogja használni reklámfilm, és egyéb tájékoztató és marketing anyagok elkészítéséhez, közzétételéhez. A koncertsorozat adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva éred el.

2014-ben a Magyar Posta egy új megoldással rukkolt elő. Az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyeztek ki. A csomagautomaták lényegében egy képernyővel ellátott kezelőfelületből és különböző méretű rekeszekből állnak, amelyek a csomagokat rejtik. A csomagautomatáknál az átvétel gyors – a kapott kód és saját telefonszámunk megadásával máris hozzáférünk rendelésünkhöz. Ezenkívül napi 24 órában állnak rendelkezésünkre. Az MPL csomagautomata szolgáltatásról, az automaták elérhetőségéről minden fontos infót megtalálsz a www.csomagautomata.hu oldalon.

Forrás: posta.hu

Megosztás