Kategóriák: HírekProgramok

Sztárfellépőkkel várják az érdeklődőket Sárisápon

Folyamatosan bővül a fellépők sora a II. ADD A KEZED Jótékonysági Motor-Autó Kiállítás, és Zenei Fesztiválra, melyet szeptember 25-én, vasárnap rendeznek meg a sárisápi kaolinbánya területén elhelyezkedő triál pályán. A szervezők ezúttal két beteg személynek, valamint családjuk számára szervezik a gyűjtést.

A rendezvény első fellépője, Polgár Peti lesz, aki előre láthatólag a megnyitót követően 10:15 körül áll majd a színpadra.

„Humoros, mégis vidám, picit mulatós műsorral készülök, igyekszem megalapozni a napnak a hangulatát – jelentette ki a rendezvény médiapartnerének, a Platinum e-Space Hungary érdeklődésére Polgár Peti. – Szeretek segíteni, ahogy lehetőségem engedi igyekszem ott lenni, ahol csak lehet. Vannak visszatérő helyeim, ahová minden évben ellátogatok, illetve előfordul, hogy valami szíven üt és elvállalom – folytatta Polgár Peti, aki az esemény egyik szervezőjének, régi barátjának, Ábraham Zoltánnak a meghívását fogadta el. „Zolinak mindent! Ha ő szól, akkor általában bármit elvállalok” – tette hozzá.

Az egésznapos rendezvényen ott lesz majd Köllő Babett is, a színésznő – akitől ugyancsak nem áll távol a jótékonykodás – ezúttal úgymond hostessként segíti a szervezőket abban, hogy az esemény minél jobban sikerüljön.

„A befolyt adományokat fogom átnyújtani, a jelenlétemmel szeretném egy kicsit vonzóbbá tenni az eseményt. Végig ott leszek, beszélgetek majd az emberekkel” – árulta el Köllő Babett, aki jelenleg a TV2-n látható Sztárban sztár leszek című műsorának egyik mestere.

„Azt gondolom, hogy a szerencsésebb emberek közé tartozom. Eleve azzal, hogy egészségben élünk, Európában lakhatunk, így az olyan alapvető dolgok, mint ivóvíz és élelmiszer rendelkezésre állnak. Szerintem, hogyha az ember ennyit kap az élettől, akkor vissza kell adni. A férjem családjában a jótékonykodás magától értetődő. Ők azt mondják, mindig van olyan ember, aki nálad sokkal rosszabb helyzetben van. Mindig kell legyen egy plusz tányér leves, nincs olyan, hogy ne tehetnéd meg, hogy a picikét adj abból, amid neked van. Az nem fontos, hogy ki, miért látogat ki egy ilyen rendezvényre, az ismert emberek személye miatt, vagy sem. A lényeg, hogy ott legyenek és akkor valószínűleg segíteni fognak” – tette hozzá a színésznő.

A rendezvényen többek között zenél majd Mr. Rick is, aki számára Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique jelenti a garanciát arra, hogy a pénzösszeg tényleg azokhoz kerül, akik számára a gyűjtés indult. A két zenész közösen is színpadra áll majd az előzetes tervek szerint.

„Ha az időm engedi, akkor mindig részt veszek minden jótékonysági rendezvényen. Attila nagyon nagy híve ennek a dolognak és a szívén viseli. Az volt a kérés, hogy egy négy-öt dalt játszak el a repertoáromból. Nem szoktam különbséget tenni fellépések között, ugyanazt fogom csinálni, remélhetőleg egy nagyon jó hangulatú fellépés elé nézünk” – árulta el Rácz Erik, ismertebb nevén Mr. Rick.

„Örömmel megyek segíteni. Megéltem jó pár mélypontot az életemben, ezek voltak szakmai, illetve magán természetűek. Tudom azt, hogy amikor az ember bármilyen szempontból mélypontra kerül, akkor milyen jól esik a segítség. Szóval, amit én csinálok, nem is jótékonykodásnak fogom fel, hanem hogy segítek másokon” – tette hozzá.

A rendezvény részleteiről, a fellépőkről, valamint az egyéb programokról az alábbi Facebook-eseményből tájékozódhatnak.

Forrás: Platinum E-Space Hungary Zrt.

Megosztás