Kategóriák: EsztergomHírekTát

Táti és esztergomi sikerek az Országos Elsősegélynyújtó Versenyen

Véget ért az 50. jubileumi Országos Elsősegélynyújtó Verseny döntő hétvégéje. Megyénket gyermek kategóriában a Táti III. Béla Általános iskola csapata, ifjúsági kategóriában az Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium csapata képviselte – közölte a Magyar Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete a közösségi oldalán.

Szombaton Budapest járókelői is találkozhattak a vöröskeresztes ifjú hősökkel, akik egy látványos flashmobbal ünnepelték az elsősegélynyújtás világnapját – közölték. A versenyt a csapatok esőben kezdték, majd melegben, szikrázó napsütésben fejezték be. Tömeges baleset felborult autókkal, erős vérzések, gerinctörések, magasfokú vérzések és még sorolhatnánk mennyi minden várta a versenyzőket.

„Kedves versenyzők! Nagyon büszkék vagyunk Rátok! Meggyőződésünk, hogy bárhol helytállnátok és életet mentenétek! Veletek biztonságosabb a világ! Köszönjük a sok-sok időt, amit a felkészüléssel töltöttetek! Köszönjük felkészítőiteknek a veletek való törődést! Köszönjük a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezet munkatársainak-önkénteseinek a sok-sok munkát, szervezést!” – írták.

Fotók, forrás: Magyar Vöröskereszt Kom-Eszt Megye Facebook oldal

Megosztás