A Motorosok is lehetnek Angyalok: 940 motor gurult ki a parkolóból

Szeptember 10-én, szombaton nyolcadik alkalommal rendezték meg A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulást.

A rendezvény szervezője, Lehotay Kata elmondta, hogy tavaly 738 motor gurult ki a dorogi művelődési ház parkolójából, idén ez a szám 940 volt. „Nagyon örülök, hogy a rendezvény évről évre egyre több motorost mozgat meg. Idén kétszázzal többen pattantak motorra, mint tavaly, hogy támogassák az esztergomi kórházat. Felülmúltuk, kijelenthetjük, még többen vagyunk, még többen lettünk mi, Motoros Angyalok” – jegyezte meg.

Lehotay Kata elmondta azt is, hogy olyan sokan voltak, hogy az ebéd idő előtt elfogyott, azonban rögtönöztek és a büfében árult finom kolbászt adták ebédként, mindemellett a közeli bolt összes kolbászát és virslijét is felvásárolták, hogy mindenkinek jusson néhány falat. „Senki sem panaszkodott, mert mindannyian azt mondták, hogy semmi baj, ez azt jelenti, hogy jóval többen voltunk, mint amire bárki számított, ennek csak örülni lehet”.

A rendezvény szervezőjétől azt is megtudtuk, hogy a Motoros Véradáson eddig soha nem látott rekordszámú véradó Angyal vett részt: mintegy 79-en adtak vért néhány óra leforgása alatt.

Lehotay Kata elmondta azt is, hogy a támogatói matricák, illetve a pólók is elfogytak, azonban még két héten keresztül lehet rendelni matricát, pólót, sapkát, felvarrót személyesen az Off Road Motors Lehotay Kft. üzletében (Dorog, Esztergomi út 125.) nyitvatartási időben hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig, illetve szombaton nyolc és dél között, valamint a Facebook oldalukon üzenetben.