Kategóriák: Hírek

Szőnyeg különleges tulajdonságokkal

A lakberendezés egyik fő alapja a megfelelő szőnyeg kiválasztása. A szőnyeg szinte az egyetlen olyan elem, amely nem hiányozhat az otthonodból. A szőnyeg nem pusztán csak egy dekoráció vagy kiegészítő, hanem funkcionalitását tekintve nagyon is fontos darab.

Manapság ezerféle szőnyeget találhatsz a boltokban, online shopokban, azonban többségük egy kaptafára készül. Síkszövött vagy bolyhos, modern vagy klasszikus mintákkal, az év trendi színeiben. Létezik ugyanakkor egy olyan szőnyegmárka, amely a hagyományos, megszokott minőséget felülmúlja és olyan tulajdonságokkal bíró szőnyegeket kínál, melyek messzemenően lekörözik a hagyományos szőnyegek előnyeit. Ez a márka nem más, mint a Rug & Roll, amely gyorsan meghódította a magyar piacot magas minőségű termékeivel és azok különleges tulajdonságaival.

Mit tudnak a Rug & Roll szőnyegek?

Rendkívül könnyű tisztíthatóság

Minden Rug & Roll szőnyeg háziasszonybarát, egy úgynevezett Easy Clean szennytaszító bevonatnak köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható, csupán tiszta víz segítségével. Ez a speciális védőbevonat meggátolja, hogy a szennyeződések a szőnyeg szálaiba jussanak. Ennek eredményeképpen a szőnyegre cseppenő kávéfolt, vörösbor, csokoládé, de még az olajfolt is maradéktalanul eltávolítható a szőnyeg felületéről egy nedves törlőrongy és egy kis víz segítségével. Így a Rug & Roll szőnyegek tisztán tartása szinte gyerekjáték, ráadásul a vegyszermentes tisztíthatósága nagy előny azok számára, akik szeretnék az otthonukból végleg kiűzni a vegyszeres takarítást. A Rug & Roll szőnyegek másik nagy előnye, hogy a szőnyeg méretétől függően otthoni vagy ipari mosógépben moshatóak, így a tavaszi nagytakarítással járó szőnyegsúrolás is a múlté!

Antiallergén szőnyegek

Az Easy Clean speciális bevonatnak köszönhetően a por és a poratkák sem tudnak a szőnyeg szálai között megtapadni, így a szőnyeg felületéről porszívóval pillanatok alatt eltávolíthatóak. A kis házi kedvencünk szőre sem tapad meg a szőnyeg szálai között, így nem kell többé különböző csodaszereket vásárolnunk a kedvencünk szőrszálainak eltávolításához a szőnyegből.

Csúszásgátló hátoldal

A Rug & Roll kínálatában található szőnyegek hátoldala egy vékony szilikon réteggel van ellátva, amely igen jó csúszásgátlóként funkcionál. Ha a szőnyeget leteszed a padlóra, akkor a szilikon rétegnek köszönhetően nem csúszkál, nem mozdul el a helyéről. Az Easy Clean szennytaszító bevonat és a szőnyegek hátoldalán lévő csúszásgátló réteg ellenére a szőnyeg tartása egyáltalán nem merev, hanem kifejezetten puha, könnyen hajlítható és összetekerhető.

Ezeken felül a Rug & Roll szőnyegei számos előnnyel büszkélkedhetnek, mint például:

  • igen jó szigetelek
  • padlófűtéshez is használhatóak
  • robotporszívóval tisztíthatóak, a robotporszívó nem akad el a szőnyeg szélén
  • összetekerve kis helyen is elférnek, így könnyen tárolhatóak
  • igen széles szín- és méretválasztékban kaphatóak
  • OEKO TEX tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a szőnyegek nem tartalmaznak semmilyen egészségre káros anyagot

Ha igazán jó minőségű, strapabíró és divatos szőnyeget szeretnél otthonodba, látogass el a Rug & Roll webshopjába és garantáltan nem fogsz csalódni.

Megosztás
Tegek: szőnyeg