Kategóriák: DorogHírek

Ötvennyolc dorogi diák üdülhetett Zánkán

A Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű és Sportiskolai Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolájának 58 tanulója üdülhetett szünidőben a zánkai Erzsébet-táborban – írja a dorogi önkormányzat a honlapján.

A diákok rengeteg program közül válogathattak. Lézerharcban mérhették össze tehetségüket, a bátrabbak kalandparkban bizonyíthatták bátorságukat, ügyességüket. Játszva tanultak a közlekedési pályán, önfeledten, trambulinoztak.

A hősök napján kipróbálhatták a mindennapok hőseinek, a tűzoltóknak, katonáknak, rendőröknek a munkáját. Balatoni fürdés, hajókázés és sokféle kézműves foglalkozás várta a gyerekeket. Voltak koncerten, mesedarabot néztek a színházban, felejthetetlen élményt nyújtott a gyerekeknek a cirkuszi előadás. A nagyobbak éjszakai bátorság túrán vettek részt, ahol egy bűncselekményt kellett felderíteniük.

Az üdülés discoval és tűzijátékkal zárult. Jövőre újra pályázik erre az értékes, színvonalas programokat nyújtó táborra a Petőfi, hogy minél több tanuló élhesse át ezeket az élményeket.

A gyermekek autóbuszos utaztatásában a Dorog Város Önkormányzata nyújtott segítséget.

Kísérő tanárok voltak: Bogár-Bódi Bernadett, Kovács Zsuzsanna, Nebehaj Zsuzsanna, Süttőné Szabó Ildikó, Süttő Zsolt.

Borítókép, forrás: dorog.hu