Pilisi Sommer Festival

Augusztus 19. és 21. között első alkalommal rendezik meg a Pilisi Sommer Festivált a Piliscsévi Pincefaluban.

A fesztivál augusztus 19-én, pénteken 18 órakor nyitja meg a kapuit. A színpadon fellép a Kényszerképzet zenekar, a Rockousticum, majd a Blues Company.

Augusztus 20-án, szombaton kora délutántól bohócműsorral és légvárakkal várják a legkisebbeket. A polgármester asszony köszöntője után pedig fellép a Kolibri Tánccsoport és a Trnka Tánccsoport. Este a jó hangulatról a Papa Rap Jam, majd az XLF Együttes gondoskodik.

Vasárnap a fesztivál ideje alatt szeretnének megemlékezni Babicsek Bernátról is. „A Mi Bernátunk nem csak a virtuozitásával építette közösségünket, hanem az emberi jó cselekedeteivel is.” – jegyezték meg a szervezők. A Babicsek Bernát Emlékdélutánon fellépnek Bernát tanítványai, a Pilisi Trio, a Herbstrosen Tánccsoport, a BIAK Színészosztály, Müller Attila és a Schaumarer Musikanten.

A vasárnapi programokra a belépés ingyenes. A belépőjegyek pénteken és szombaton a 18 óra utáni programokra vonatkoznak. Jegyek elővételben a piliscsévi Müllner Pubban, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen vásárolhatók meg. Mindemellett péntektől adománygyűjtést is szerveznek.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy a rendezvény ideje alatt a Piliscsévi Pincefaluban a fő közlekedési útvonalat a résztvevők biztonsága érdekében az autóforgalom elől elzárják.

Facebook esemény>>
Facebook oldala>>

Megosztás