Kategóriák: HírekKék hírek

Baleset történt Pilisjászfalunál

Augusztus 1-jén, hétfőn reggel fél hat körül egy kamion és két személyautó ütközött össze a 102-es főút 20. kilométerszelvényénél, Pilisjászfalu és Tinnye között.

Szabóné Berki Bianka rendőr százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az említett helyszínen egy 36 éves dorogi férfi személygépkocsival közlekedett, amikor nekiütközött egy másik autónak, amit egy 30 éves sárosdi férfi vezetett, majd ezután a dorogi sofőr egy kamionnak is nekicsapódott, amit egy 28 éves tokodi férfi vezetett.

A rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült. A baleset oka pedig az előzés szabályainak megsértése volt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az műszaki mentést a bajnai és az esztergomi hivatásos, valamint a piliscsabai önkéntes tűzoltók végezték el. A rajok egy embert emeltek ki az egyik járműből, és átadták őt a mentőknek. A balesetnél forgalmi akadály alakult ki, a teljes útzárat 8 óra 51 perckor oldották fel.

Fotók: Tűzoltóság Piliscsaba Facebook oldal