Kategóriák: DorogHírekSport

Technikás középpályást igazolt a Dorog

Lustyik Leventét szerződtette a másodosztály hétvégi rajtjára készülő Dorogi FC – olvasható a klub honlapján.

Lustyik Levente Orosházán kezdte pályafutását, majd Hódmezővásárhely érintésével került 2013-ban az MTK-hoz. A fővárosi csapatnál szépen végigjárta a ranglétrát az utánpótlásban, a 2016–2017-es idényben pedig már a felnőttek között is bemutatkozhatott az MTK NB III-as tartalékcsapatában.

A technikás középpályás szerepelt kölcsönben Békéscsabán és Gyirmóton is, a másodosztályban eddig 36 alkalommal lépett pályára. A legutóbbi idényt az NB III Nyugati csoportjában szereplő Kelen SC-nél töltötte, ahol 31 bajnokin szerepelt és négy gólt szerzett.

A 23 éves játékos korábban tagja volt az U19-es és az U18-as válogatottaknak is, több mint 20 utánpótlás válogatott mérkőzésen játszott. A válogatott szereplések alkalmával négy gólt szerzett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A DOROGNÁL
Érkezők: Albert Ádám (Dabas-Gyón), Dani Zoltán Antal (SC Sopron – kölcsönből vissza), Gyurácz András (Budaörs), Kovács Olivér (Szolnok), Lakatos Csaba (Szolnoki MÁV), Lustyik Levente (Kelen SC), Magyari Szilárd (Soroksár), Molnár Zsombor (Vasas – kölcsönbe), Paudits Patrik (Kecskemét)
Távozók: Girsik Áron (Siófok), Izing Martin (?), Hajdú Roland (Soroksár – kölcsönből vissza), Horváth Roland (BVSC), Lőrincz Attila (?), Mursits Roland (Haladás), Nyíri Vince (Haladás), Szabó Lukas (szlovák-magyar, STK Samorín – Szlovákia), Zabari Dávid (Hódmezőváráshely) 

Forrás: Nemzeti Sport / Dorogi FC
Borítókép: Dorogi FC

Megosztás