Kategóriák: Hírek

Díszserleget kapott az esztergomi katasztrófavédelmi megbízott

Kiemelkedő tanulmányi eredménye és közösségi munkája elismeréseként a Védelmi Információs Központ Közhasznú Alapítvány elnöke díszserleget adományozott Nothartné Viszked Georgina tű. főhadnagynak, a Katasztrófavédelmi Intézet (KVI) katasztrófavédelmi mesterképzésen végzett hallgatójának.

Az elismerést Muhoray Árpád nyugállományú polgári védelmi vezérőrnagy, a kuratórium tagja adta át a tű. főhadnagynak, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem katasztrófavédelem mesterképzési szakán mesterfokozatot és okleveles katasztrófavédelmi vezető szakképzettséget szerzett. A főhadnagy jelenleg katasztrófavédelmi megbízottként dolgozik az Esztergomi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar KVI oklevélátadó ünnepségén, az egyetem Szent László Kápolnájában 6 nappali és 67 levelező munkarendben végzett hallgató kapott végzettséget igazoló okiratot. A hallgatók nevében Nothartné Viszked Georgina tű. főhadnagy mondta el válaszbeszédét és köszönt el az egyetem vezetőitől, oktatóitól és hallgatóitól.

Fotók: Szilágyi Dénes, Nothart Péter
Forrás: Katasztrófavédelem