Kategóriák: Hírek

Képek az előadásokhoz

A képek jobbá teszik a prezentációkat és a videókat. Nem szöveg. Nem hang. Ez a kép uralja ezt a világot.

A képek azonnali és érzelmi reakciót válthatnak ki. Ez különösen igaz a prezentációkra.
Azok a szolgáltatók, akik prezentációikban képeket használnak, több figyelmet, nézettséget, forgalmat, nyomokat és vásárlókat kapnak. Valójában az agyba továbbított információ 90%-a vizuális, és a képeket 60 000-szer gyorsabban dolgozzák fel az agyban, mint a szöveget. Legyen szó tehát a következő előadásról egy előadásról, egy magyarázó videóról vagy a cég negyedéves találkozójáról, ha kihasználja a képek erejét, jobban meg tudja ragadni és lekötni a közönség figyelmét. Amikor erőteljes képekre utalok, akkor jó képekre gondolok. Nem azok a kivágott és beillesztett stockképek, amelyeken öltönyös férfiak világos, halványfehér fogakkal nevetnek azon, amit a számítógép képernyőjén lát. Okos képekről, festői képekről, animált képekről és színekkel, élettel és eredetiséggel teli képekről beszélek. A képek, amelyeket egy másik valóságba viszünk, azok, amelyek maradandó benyomást keltenek.

Egy nagy figyelmeztetés közeledik előttünk; van egy SZERZŐI JOG nevű apróság, ami nagy problémát okozhat. Tegyük fel, hogy végre kap egy nagyszerű fotót, amelyet bele szeretne foglalni a bemutatójába. Ha ingyenes képek könyvtárát használja a Creative Commons nyilvános tulajdonában, akkor szabadon használhatja azokat.

Ha nem, akkor csak egy választása van: kereskedelmi képeket vásárol.
A képek támogatják a prezentáció általános márkáját. Minden használt képnek meg kell egyeznie a történetével és a márkájával. Ha a prezentációhoz kiváló minőségű képeket választ, amelyek megfelelnek a többi marketingeszköznek, az segít a közönség iránti bizalom és ismerősség kiépítésében.
Ha van egy szöveggel teli dia, és egy nagy, gyönyörű képpel, melyikre akad meg a szemed? Hajlandóak leszünk fogadni, hogy ez a kép. Ha releváns képeket használ prezentációjában, felhívja a közönség figyelmét, és jobban leköti őket, mint egyébként.

Ha eredeti fotók, festői képek és absztrakt képek lenyűgöző és ingyenes gyűjteményét keresi, hogy a következő bemutatóját hatékonyan és lebilincselővé tegye, próbálja ki a Megapixl.com webhelyet.

Megosztás
Tegek: képek