Kategóriák: Hírek

Fantasztikus házakat találtunk a Velencei-tó környékén

Magyarország egyik legkedveltebb területe a Velencei-tó környéke, és ez az ingatlanpiacán is látszik. A házak négyzetméterára már a 800.000 Ft-ot is meghaladja. Kiválasztottunk a megveszLAK.hu ingatlan kínálatából 5 mesés házat a Velencei-tó környékéről.

A megveszLAK portál új fejlesztésű oldalán, ami a Velencei-tó környéki ingatlanokat gyűjti össze a keresőknek, több száz ingatlan található. Ebből szemezgettünk kicsit.

Velencei családi ház 300 millióért

Az első választásunk a Velence Bencehegyen található, Velencei-tóra panorámás, 237 nm lakótérrel rendelkező, számos extrával felszerelt, két nappali + hat szobás, négy fürdőszobás, újszerű állapotú családi ház.

A háromszintes ház 2018-ban épült a 850 négyzetméteres telekre. A gondozott telken fűthető medence található, a csapadékvízgyűjtő tartály az öntözőrendszer vízellátásáról gondoskodik.

Kápolnásnyéki családi ház hatalmas telekkel 280 millióért

A Velencei-tó partjától 800 méterre található ez a 11.000 m2-es parkkal rendelkező, összesen 700 m2-es, 11 szobás, 3 lakásos Öko ház. Az ingatlan kiválóan alkalmas több generációs családi háznak, panziónak, nyugdíjasháznak vagy magánklinikának.

A házban wellness központ található medencével, szaunával, jacuzzival, télikerttel. Az 1 Hektáros rendezett terület külön gyümölcsös, külön örökzöld területre van osztva. A hatalmas területen található többek közt egy kis tó vízforgatóval, nagy tó díszhalakkal, borospince, kinti fedett kemence, sparhelt, platnis sütő és étkező is.

Újszerű ház Velencén 245 millióért

Velencén, a Bence hegy frekventált helyén, 802 m2-es gyönyörű saroktelken, 2 szintes 2021-ben épült, panorámás kilátással rendelkező, exkluzív kialakítású – nappali + 5 szobás, 207 m2 hasznos lakóterű, erkélyes, teraszos, duplakomfortos, 2 garázsos, modern stílus családi ház eladó.

Az ideális tájolású ház ablakainak köszönhetően mindenhol biztosított a világos, kellemes hangulatú élettér. A letisztult modern hangulatú konyha központi elhelyezkedése is tökéletes, így a családi élet központjaként is betölti funkcióját. Az igényes házat a tulajdonosok mind műszakilag, mind esztétikailag előrelátóan, praktikus, gondosan építették.

Ingyenes ingatlan hirdetés magánszemélyeknek

Ha esetleg Ön is szeretné eladni az ingatlanát, akkor jó, ha tudja, hogy a megveszLAK.hu portálon 1db ingyenes ingatlan hirdetés feladható a magánszemélyeknek, ráadásul 20 fotóval.

Megosztás