Kategóriák: DorogHírekProgramok

Kosbor’22

Június 10-11-én rendezik meg a térség bor- és művészeti fesztiválját a dorogi Otthon téren. Ezúttal Neszmély borászai mutatkoznak be.

A rendezvényen többek között a Bősze Pincészet, a Hilltop Neszmély Borászat, a Kisbaka Családi Borbirtok, a Kősziklás Borászat, a Petőcz Pincészet és a Szivek Pince borait kóstolhatjuk meg. A kiváló minőségű borokat előállító borászatok közös gondolkodásának eredményeként született meg az új brand, a neszmélyi borvidék változatosságát, könnyedségét és mélységét tükröző #Neszmély

Minden évben más-más művészeti ág bemutatkozása teszi teljessé a Kosbor térségi fesztivált, idén a tánc kerül a rendezvény fókuszába.

Pénteken többek között fellép a Carmen TSE, a Dorszen Akusztik, a Pilisi Kolibri TSE és a Silhouette táncegyüttes. A napot pedig utcabállal zárják Dj. Böri közreműködésével.

Szombaton a Ciklon TSE mellett a Crazy Dance TSE és a Diótörő Gyermektánc Egyesület lép fel, de Román Sándor táncművész legújabb „Fun Fiction” című darabját is megtekinthetik az érdeklődők. A napot szintén utcabállal zárják, Dj. Tomy Slow közreműködésével.

További részletek a Kosbor’22 Facebook esemény alatt!

Részletes program:

Megosztás