Kategóriák: EsztergomHírek

Megbízható munkaadó címet nyert a Kirchhoff

„Megbízható munkaadó 2022/2023” címet nyert a KIRCHHOFF Hungária Kft.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara olyan vállalatokat tüntet ki e jelentős elismeréssel, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A KIRCHHOFF Hungária Kft. számára a díj mintegy visszaigazolás a vállalatnak arról, hogy különösön nagy hangsúlyt fektet a munkavállalók elégedettségére, jólétére.

A díjat pályázati úton lehetett elnyerni, amit egy öttagú, személyzeti szakemberekből és a Kamara képviselőiből álló zsűri ítél oda két évre a sikeres pályázóknak. Ahhoz, hogy egy vállalat részesüljön az elismerésben, több szakmai kritériumnak kell megfelelnie, különösen az olyan területeken, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, valamint a képzés és továbbképzés, és nem utolsó sorban a fejlődési és karrierlehetőségek. Mivel a KIRCHHOFF Hungária Kft. – további 21 vállalattal egyetemben – az összes kategóriában kiválóan teljesített, megkapta a rangos elismerést.

Az elismerést május 19-én, a  Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (Deutsch-Ungarische Industrie- und Handelskammer – DUIHK) által szervezett díjátadón Körtvélyessy Géza, a KIRCHHOFF Hungária Kft. adminisztratív területekért felelős ügyvezető igazgatója vehette át Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai minisztertől és Sávos Andrástól, a DUIHK elnökétől.

 „Büszkék vagyunk, hogy idén elnyertük ezt a megtisztelő díjat! A Megbízható Munkaadó cím komoly elismerése a nehéz munkaerőpiaci körülmények között végzett szorgalmas és kreatív munkánknak. Ez a visszajelzés megerősít bennünket abban, hogy helyesek azok az erőfeszítéseink, amelyeket a munkavállalók megtartása és elégedettségének növelése érdekében végzünk.„– nyilatkozta a díj kapcsán Körtvélyessy Géza.

Megosztás