Labdarúgó emléktornát rendeztek Borbély Zoltán tiszteletére

Tizennegyedik alkalommal rendezte meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Borbély Zoltán Emléktornát május 18-án, ezúttal Esztergomban.

A rendőrség a versennyel a 2008-ban, szolgálatteljesítés közben hősi halált halt Borbély Zoltán posztumusz hadnagynak állít emléket. A meghívásos kispályás labdarúgó tornán a rendőrkapitányságok és a főkapitányság csapata képviseltette magát.

A sportrendezvényt Milus Gábor rendőr ezredes, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese és Ica néni, Borbély Zoltán édesanyja nyitotta meg, akik sportszerű küzdelemre buzdították a résztvevőket. Összesen nyolc csapat vett részt a rendezvényen, akik két focipályán játszottak.

A tizennegyedik Borbély Zoltán Emléktornát végül a Tatai Rendőrkapitányság csapata nyerte meg, a második helyezett az Esztergom Rendőrkapitányság csapata lett, a dobogó harmadig fokára pedig a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság csapata állhatott fel. A Dorogi Rendőrkapitányság az 5. helyen végzett.