Kategóriák: HírekTokod

Önkéntesek festették az út menti korlátokat Tokodon

Április 30-án, szombaton délelőtt közösségi játszótér-festésre és a település közterületein található korlátok újra mázolására invitálták a tokodi lakosokat.

A mintegy húsz önkéntes reggel kilenc órakor kezdte meg a munkát, melyet a déli harangszóra el is végeztek. Többek között lefestették a Szabadság és Béke utcákban található betonkorlátokat, de a Szabadság utcai játszótér eszközeit is lemázolták. A közösségi program keretében a résztvevőknek a festéshez szükséges eszközöket az önkormányzat – támogatók által – biztosította.

„Valamikor mifelénk hagyományosan május 1-jére tettük rendbe az udvart és a kertet, meszeltük újra a virágládákat, vagy épp a ház előtti híd beton szegélyét. 2022-ben ugyanebből az apropóból hirdettük meg a közösségi festést. Köszönjük valamennyi lelkes önkéntes civil részvételét és külön köszönjük a támogatást Csákvári Ferencnek, György Istvánnak és a Solvmix Bt-nek.” – írta a település közösségi oldalán Bánhidi László polgármester, majd hozzátette: „Nem állunk meg, apró lépésenként haladunk tovább önkénteseinkkel együtt a Falu rendezettebbé tételében!”

Fotók, forrás: Tokod Nagyközség Önkormányzata

Megosztás