Kategóriák: DorogHírekKék hírek

Körözött személyeket fogtak el a hétvégén

Többek között Dorogon egy 41 éves helyi lakost fogtak el a rendőrök, aki ellen a Tatabányai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Tatabányán pedig egy 25 éves vértesszőlősi férfit fogtak el, akit a dorogi és a tatabányai rendőrök is köröztek.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és tíz anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Az egyenruhások tizenöt személyt fogtak el és huszonnyolc főt állítottak elő, valamint hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés tizenegy esetben történt.

A helyi járőrök Dorogon fogtak el egy férfit 2022. április 22-én, pénteken este, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben. A 41 éves helyi lakos körözését a Tatabányai Törvényszék rendelte el, mivel a rá, lopás miatt kiszabott közérdekű munka büntetés letöltését nem kezdte meg. A férfit a rendőrök őrizetbe vették.

Másnap hajnalban Tatabányán figyeltek fel az egyenruhások egy gyalogosra, aki a Győri úton kelt át az úttesten. Igazoltatták, és kiderült, hogy a 25 éves férfi ellen a Tatabányai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ittas járművezetés miatt, a Tatabányai és a Dorogi Rendőrkapitányságon pedig szabálysértési körözés van érvényben ellene. A vértesszőlősi lakost az egyenruhások őrizetbe vették, és a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

Megosztás