Kategóriák: EsztergomHírekSport

Giro d’Italia felvezető kerékpártúra

A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és a Csőváz SE az Aktív Magyarország támogatásával Giro d’Italia felvezető kerékpártúrát szervez április 30-án, szombaton Esztergomban.

A Giro d’Italia felvezető kerékpártúra nemcsak egy sportesemény, hanem egy mulatság, összejövetel és kikapcsolódási lehetőség a családok, barátok és egyedül érkezők számára is! Április 30-án bújjunk bele kicsit a versenyzők bőrébe – bár ezen a túrán nem a sebességen lesz a hangsúly, hanem a látnivalókon! Minden rajthoz álló „versenyző” megkapja az ikonikus szerencsét hozó rózsaszín pólót és egy hozzá illő kulacsot, így együtt festhetjük rózsaszínre a versenyútvonal táját!

A helyszínen minden résztvevő számára biztosítanak hagyományos és különleges kerékpárkölcsönzési lehetőséget: tekerjetek együtt a tandem biciklin vagy hozd a gyereket utánfutón! A kölcsönzési szándékot előre kell jelezni a regisztráció során!

A szervezők továbbá biztosítanak frissítőpontokat, csomagmegőrző szolgálatot és egyéb meglepetésekkel várnak mindenkit, Nektek csak a jó hangulatot kell hoznotok!

Távok:

Eszteregom, Széchényi tér – Esztergomi vár – Királyi palota – Esztergomi Bazilika – Prímás Palota – Búbánatvölgy

  • Táv: 12 km
  • Idő: kb. 1,5 óra
  • Indulási időpontok: 10:00, 11:30, 14:00, 16:00

Esztergom – Kis-Strázsa-hegy – Esztergom belvárosa (Kis körös túra útvonala) – Búbánatvölgy – Visegrádi út

  • Táv: 35 km
  • Idő: kb. 3,5 óra
  • Indulási időpont: 11:00

Forrás: esztergom.hu

Megosztás