Kategóriák: Hírek

Julia Qiunn a csodálatos szerző

A Book24 könyvkínálatában nagyszerű kedvezmények és akciók között böngészhetsz. Kínálatuk folyamatosan bővül, legyen szó könyvekről, e-könyvekről, hangoskönyvekről vagy idegen nyelvű szerzeményekről.

Küldetésüknek tekintik, hogy vásárlóikat olyan minőségi olvasmányokkal szolgálják ki, melyek biztosítják a tartalmas időtöltést, a felhőtlen szórakozást és a maximális kikapcsolódást. Legyen szó klasszikus kötetekről vagy a legfrissebb könyvújdonságokról, náluk biztosan megtalálod a Hozzád leginkább illő szerzeményt. A legkülönfélébb kategóriájú könyvek fedezhetőek fel széles választékunkban, szépirodalmi és szórakoztató irodalmi művek, történelmi témájú olvasmányok, romantikus könyvek, krimik, sci-fik, gyerekkönyvek, szakácskönyvek, nyelvkönyvek és még sok más. Például Julia Quinn nagyszerű alkotásai minden igényt kielégítenek.

Julie Pottinger, írói nevén Julia Quinn rendkívül népszerű amerikai történelmi-romantikus írónő. Regenyéi olyan nagy sikert tudhatnak magukénak, hogy napjainkra már 29 nyelvre fordították le őket. Julia Quinn könyvei 19 alkalommal jelent meg a New York Times bestseller listáján.

A szerző történeteire karakterközpontúság a jellemző, ugyanis nélkülözik azokat a nagy külső konfliktusokat, amelyeket a legtöbb romantikus mű alkalmaz. Többek között ezért tekinthető Julia Quinn úttörő romantikus regényírónak és különlegesnek a saját műfajában. 2020 decemberében a Netflix bemutatta a nagysikerű Bridgerton-sorozatot, amely a Bridgerton családról szóló Julia Quinn által írt nagysikerű regénysorozata alapján készült. A sorozat megjelenése óta Julia Quinn könyvei még nagyobb érdeklődésre tettek szert.

Ajánló

A herceg és én – A Bridgerton család 1.

„Létezik-e nagyobb kihívás a londoni előkelő társaság ambiciózus anyái számára, mint egy nőtlen herceg, akihez lányukat örömest feleségül adnák?

Minden jel arra mutat, hogy Simon Basset meg fogja kérni legjobb barátja húga, a bájos és okos Daphne Bridgerton kezét. Ami csak kettejük titka: házasságról szó sincs, csak így kívánják Simontól távol tartani a lányaikat férjhez adni kívánó, igen aktív társasági hölgyeket. Daphne pedig, mivel hercegi udvarló találta kívánatosnak, később alkalmas kérőket kaphat.

Ám miközben Daphne sorra keringőzi Simonnal a bálokat, igen nehéz arra gondolnia, hogy az egész csak színlelés. A férfi ravaszkás mosolya talán, de tekintete felragyogása bizonyosan azt a hatást éri el, hogy Daphne beleszeret a szép hercegbe. Ez már egyáltalán nem színlelés. A lány a lehetetlennel próbálkozik: megpróbálja meggyőzni a gyönyörű szoknyavadászt, hogy okos kis tervüket némiképp módosítaniuk kell, és semmi nem olyan jó, mint szerelmesnek lenni…”

Válasszuk a könyvek világát, ha ki szeretnénk kapcsolódni!

A Book24 könyvkínálatában bárki számára megtalálhatjuk az ideális olvasmányt, mely valóban feltölt és kikapcsol. Legyen szó bármilyen korosztályról, férfiakról, nőkről vagy gyerekekről.

Az olvasás egy rendkívül meditatív tevékenység, aminek ráadásul számos pozitív hatása van azon kívül, hogy szórakoztat és leköt minket. Olvasni mindig jó ötlet, akár ha stresszesek vagyunk, akár ha pihenésre van szükségünk és persze akkor is szuper döntés, ha unatkozunk. Egy olvasmányos, izgalmas történet kizökkent minket a szürke hétköznapokból, javítja a közérzetünket, gazdagítja a fantáziánkat és karbantartja a szellemi képességeinket. Ha rendszeren olvasunk, mentálisan sokkal könnyebben tarthatjuk magunkat fiatalosan. A könyvek átsegíthetnek minket a küzdelmekkel teli időszakokon, ugyanis választ kaphatunk az életünkben felmerülő, nehéz kérdésekre, hiszen sokszor azonosulni tudunk a főszereplő gondolataival és tetteivel. Egy szó mint száz, a könyvek világa mindig tartogat számunkra nagyszerű meglepetéseket!

Ha kedvet kaptál egy igazán jó olvasmányhoz érdemes körülnézned a Book24 weboldalán! Fedezd fel a kategóriáik sikerlistáját is!

Megosztás