Kategóriák: DorogHírekSport

Csákvári öngóllal sem tudott nyerni a Dorog

Április 10-én, a labdarúgó NB II 32. fordulójában a nagy szél alaposan megnehezítette a csapatok dolgát Csákváron. Az első félidő a dorogiaké, a második a hazaiaké volt, így az 1–1-es döntetlen igazságos – írja a Nemzeti Sport.

Nem volt könnyű helyzetben a találkozó előtt a hazaiak szakvezetője, Tóth Balázs, hiszen hat játékosára sem számíthatott szerdai csapatából. Major, Vaskó, Karacs, Kártik és Derekas sárga lapok miatt, Molnár betegség miatt volt kénytelen kihagyni a Dorog elleni kiesés helyosztót. Az első félidőben a vendégeket támogatta a nagy szél, akik éltek is a lehetőséggel és végig irányították a játékot. Igaz, helyzetet nem igen tudtak kidolgozni, ám egy szerencsétlenül felpörgő labdából, László Noel öngóljával mégis megszerezték a vezetést, 0–1.

A szünet után felcserélődtek a szerepek, a hazaiak teljesen beszorították kapujuk elé vendégeiket, de helyzetet nekik sem igazán sikerült kialakítani. A hajrában aztán már öt támadóval rohamozott a Csákvár, s végül siker koronázta akarását, Makrai Gábor megérdemelten egyenlített. Hogy a most szerzett egy pont melyik csapatnak jó, az majd a végelszámolásnál kiderül, 1–1.

LABDARÚGÓ NB II – 32. FORDULÓ
AQVITAL FC CSÁKVÁR–DOROGI FC 1–1 (0–1)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezette: Gaál Ákos (Kulman Tamás, Ország Péter)
AQVITAL: Auerbach – Hosszú (Makrai, 72.), Koval, Dulló, László – Mészáros D. (Takács T., 72.), Ominger – Tamás N., Magyar Zs., Baracskai (Torvund, 63.) – Mim. Vezetőedző: Tóth Balázs
DOROG: Tulipán – Nyíri, Dlusztus, Izing, Papp M. – Keresztes (Tóth B., 83.) – Oldal (Vígh, 88.), Szerencsi, Hajdú R. (Barna G., 65.), Szedlár (Nagyházi, 88.) – Horváth R. (Girsik, 65.). Vezetőedző: Fenyvesi László
Gólszerző: László (öngól, 0–1) a 32., Makrai (1–1) a 80. percben
MESTERMÉRLEG
Tóth Balázs: – Az első félidőben nem találtuk a játékunkat, de a szünetben sikerült rendeznünk a sorokat. A második játékrész már a miénk volt és az egyenlítés után akár nyerhettünk is volna.
Fenyvesi László: – Az első félidő a miénk, a második a hazaiaké volt. Sajnos egy pontrúgást követően nagy kavarodásból gólt kaptunk, s így nem tudtunk nyerni.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala