Kategóriák: Hírek

Sport 1 (HD) tv-műsor ma

A Sport 1 HD TV egy európai sportcsatorna, amely Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában érhető el, több nyelven.

A legkülönbözőbb sportközvetítéseket követhetjük a csatornán, mint például labdarúgás, kézilabda, jégkorong, tenisz, darts, póker vagy boksz. A Sport 1 TV saját gyártású műsorai közé tartozik heti helyzet, a KO TV és a Mezeket fel! is.

Mi lesz a mai műsor az Sport 1-en?

Nézze meg csupán néhány kattintással a Sport1 HD mai műsor át! Válassza ki pillanatok alatt az Ön érdeklődési köréhez leginkább illő műsort az Sport 1 színes kínálatából!

Ne maradjon le semmiről!

Nem tudja, hogy melyik csatornán fog menni a TV-ben a sportesemény, amit már úgy várt? Legyen szó focimeccsről, UFC-ről, dartsról vagy akár kerékpárról, nálunk biztosan megtalálja, hogy hol, és milyen időpontban lesznek láthatóak a közelgő sportműsorok. Az események neve alatt kiemelten láthatja, ha élő közvetítés vagy esetleg premier lesz az adott műsor. Semmiképp se maradjon le a számára fontos sportesemények közvetítéseiről!

A legjobb műsorok egy helyen

Habozik az esti program terén? Nézzen meg egy érdekfeszítő, szórakoztató műsort! Nem tudja igazán, hogy mire vágyik? Böngéssze át műsorajánlónkat, amelyben remek ötleteket és kedvcsinálókat olvashat. Ha lemaradna a kedvenc műsoráról, belepillanthat a tartalmába is.

Hova tehettem már megint a műsorújságot? Ez a kérdés régebben gyakran elhangzott egy átlagos háztartásban. Ám napjainkban már remek online műsorújságok érhetőek el, melyeknek köszönhetően csupán pár kattintással áttekinthető az aznapi műsor, nem kell elvesznünk a nyomtatott műsorújság kisbetűi között. Nincs szükség kiemelőfilcre és hajtogatni sem kell az oldalakat! A musor.tv-n több mint 170 csatorna választéka érhető el, egyszerűen és jól átláthatóan. Fedezze fel a részletes ismertetőket, az ajánlásokat, és persze az igazán hasznos keresési lehetőségeket!

Tv-műsor aznapra

Mi a legjobb aznapi tv műsor? Könnyen megtudhatja, ha keres a műsorok, színészek, színésznők és rendezők között! Kapcsolódjon ki és dobja fel az estéjét egy igazán jó, szórakoztató műsorral! Szereti a különböző vetélkedőket, a show-műsorokat, a talk-show-kat, a kabarékat? Nálunk biztosan talál egy jó aznapi ajánlatot! A filmek világa is tökéletes választás a szürke, unalmas hétköznapokon. Merüljön el egy igazán lebilincselő műalkotásban! Nálunk megtalálja a hamarosan kezdődő filmek gyűjteményét, így a leginkább szimpatikusat választhatja ki több tucat csatorna kínálatából. Vígjáték, akciófilm, krimi vagy esetleg thriller? Böngéssze át a közelgő műsorok listáját, biztosan talál hangulatának és ízlésének megfelelőt.

Ötlete sincsen, hogy mit nézzen ma a tévében? Csak össze-vissza kapcsolat a csatornák között, de nem talál semmi olyat, amely leköti? A megoldás egyértelműen a műsorújság, ami rendet tesz az ezernyi program között. Mi a mai tv műsor, mit érdemes ma nézni? Nálunk két kattintás után kiderül! Mozgalmas filmek, érzelmekkel teli sorozatok, rendkívüli ismeretterjesztő műsorok, szórakoztató, zenés programok, sport közvetítések, netán idegennyelvű csatornák? Nálunk minden megtalál, ez garantált! Legyen szó a főbb tv csatornákról, a gyermek és ifjúsági tv-kről, a rádiókról vagy a streaming szolgáltatásokról, nálunk az összes műsorprogram elérhető!

Toplisták

Nézze meg, hogy másoknak melyik műsorok tetszettek, illetve Ön is szavazhat! Melyek a legjobbra értékelt filmek és sorozatok? Melyek a legrosszabbra értékelt, kiábrándulást okozó filmek és sorozatok? Nálunk most kiderül! Válasszon könnyen és gyorsan a tv-műsorok közül kedvére való adást a musor.tv weboldalán!

Megosztás