Kategóriák: Hírek

Éljen a réteges öltözködés!

Az ablakon kívüli világ látványa akár megtévesztőnek is tűnhet. Mintha a tavasz éledezne a háttérben. Ám egyelőre a beköszöntés perce várat magára. S marad a tél, vele együtt pedig a változékony időjárás.

A csípős, fagyos hajnalokat nem egyszer kifejezetten enyhe nappalok követik. Azaz érdemes a réteges öltözködés ötletével élni, így ugyanis a hőmérsékleti ingadozások egy elegáns húzással áthídalhatóak.

Mik azok a ruhadarabok, amik nem maradhatnak ki a gardróbból?

Az őszi-téli időszak vitathatatlan sztárkelméi a trendi férfi dzsekik. Az ellenálló alapanyagból szabott kabátok a leghidegebb reggeleken pont úgy jó szolgálatot tehetnek, mint mondjuk kicsit később, az enyhébb nappali időszakokban. A kulcs az aláöltözet vastagságában rejlik. A dzsekik önmagukban melegséget hozó közeget biztosítanak, tehát ha alattuk nincs más, csak egy póló, akkor sincsen vész. Persze az, hogy kinek-mennyire érdemes felöltöznie, abszolút egyénfüggő.

Az egy téves, egyúttal határozottan káros előítélet, hogy a férfiak sohasem fáznak. Dehogynem. És ez így van rendjén, hiszen senki sem gép, hogy csak úgy figyelmen kívül tudja hagyni a meteorológiai hatásokat. De az igaz, hogy fagyoskodni egy pillanatig sem kell. Főleg nem a stílusosság oltárán áldozatokat hozva, mondván nincs az a kabát, ami ténylegesen jól mutatna. Mert van. Több is.

A dzsekiket úgy alkották meg a gyártók, hogy a lehető legtöbb kellemet beléjük csempészték. Elegendő csupán rájuk nézni és máris nyilvánvalóvá válik, a jól látható igazság. A trendiség minden egyes modellben tetten érhető. Miközben a praktikusság is megkérdőjelezhetetlen.

A színpompás palettában számtalan árnyalat vonul fel. Hiszen a feketén kívül is van élet. Egyáltalán nem csak a sötét árnyalatok a férfiasak. S erre egyre többen döbbennek rá.

Mi menjen a kabát alá?

A stílusos férfi melegítő felsők nagyszerű aláöltözetek. Könnyű őket fel-levenni, így akár napközben is változtatható a felszerelés milyensége az aktuális hőmérsékletnek megfelelően. Vékonyabb és vastagabb modellek egyaránt elérhetőek, tehát még így is finomhangolható a választás. Stílusban maradéktalanul passzol egymáshoz a két világ.

Ami pedig a színeket illeti, a paletta jelen esetben sem csak a sötét térfelet járja be. Akinek komfortosabbak a világosabb árnyalatok, könnyedén rájuk találhat. Mondjuk egy ellenállhatatlan melegítő képében.

Ráadásul ez a ruhadarab gyakorlatilag az év egészében hordható, a nyári periódus kivételével.

A fotó forrása: Alena Ozerova/ Shutterstock.com

Megosztás