Kategóriák: Hírek

Erős Gábor: nekünk a családok az elsők

Február első napjaiban megindult a családi adóvisszatérítés postai kézbesítése – erről tartott sajtótájékoztatót Erős Gábor.

A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje elmondta, hogy Komárom-Esztergom megye 2. választókerületében több mint 15 ezer szülő, mintegy 7 milliárd forint értékben kap családi adóvisszatérítést. Országos szinten pedig ez csaknem 2 millió szülőt érint, és összesen több mint 600 milliárd forintos támogatást jelent. „Mi, akiknek a térségben is a családok az elsők, nagyon örülünk ennek” – tette hozzá.

„A magyar gazdasági növekedés mára az egyik leggyorsabb Európában, ami lehetővé teszi, hogy a kormány visszafizesse a befizetett szja-t. Ellentétben a baloldallal, mi a családok támogatásában hiszünk, és nem akarunk újabb terheket tenni a vállukra, ahogy azt ők a 2009-es gazdasági világválságkor tették. Gyurcsány Ferenc, a baloldal valódi vezetője perverz újraelosztásnak nevezte a Fidesz-KDNP kormány családtámogatási rendszerét. Nyíltan hadat üzenve tehát a családtámogatásoknak. A baloldal helyi jelöltje is azt segítené elő, hogy a múlt emberei ismét elvegyék a családoktól a támogatásokat. Ezt nem hagyhatjuk! Legyünk ott április harmadikán, és mondjunk nemet a múlt embereire! Magyarország előre megy, nem hátra!” – fejtette ki álláspontját Erős Gábor.

Megosztás