Tokodon és Nagysápnál is baleset történt kedden reggel

A balesetek szempontjából nem jól indult a február, hiszen a Dorog és Leányvár között történt autóbaleset mellett Tokodon és Nagysápnál is baleset történt kedden reggel.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy 5.45-kor érkezett a bejelentés, miszerint Bajna és Nagysáp között az 1119-es úton egy őzet ütöttek el. A balesetben anyagi kár keletkezett, az állat elpusztult.

Szintén kedden reggel 6.52-kor érkezett egy újabb bejelentés, miszerint Tokodon, a Bajnai úton egy jobbra ívelő kanyarban egy autó megcsúszott, letért az úttestről és az út melletti szántóföldön állt meg. A gépjárműben ketten utaztak, az egyik személy könnyebben megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Korábban írtuk, hogy reggel 8 óra körül teljes útzár volt a 10-es úton Dorog és Leányvár között. A rendőrség szóvivője a baleset kapcsán elmondta, hogy Dorog irányába közlekedett egy személygépkocsi utánfutóval, azonban a kanyarban az utánfutó keresztbefordult az úton, aminek nekiütközött egy szabályosan közlekedő autó. A baleset során anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt. A balesetet okozó sofőrnek helyszíni bírságot szabtak ki. A katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy az esethez műszaki mentés céljából az esztergomi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik drótkötél segítségével félrevontatták az utánfutót.

Megosztás