Kategóriák: Hírek

Férfi karóraajánló: ez most a divat!

A férfiak karórája mindig is olyan kiegészítőnek számított, mint a hölgyek esetében az ékszerek. A férfi karórák trendjei is természetesen ugyanúgy változnak, ahogyan más kiegészítőké. Nézzük meg, hogy állunk férfi karóra fronton manapság!

Klasszikus esztétika, modern köntösben – az eleganciát kedvelőknek

Egy ideje újra hódítanak a markáns, férfias karórák. Pláne azok a darabok, amelyek nagyméretűek és stílusában megidézik a régi korok szellemiségét. Például egy Naviforce többfunkciós barna bőrszíjas pilóta férfi karóra igazán nem lehet ellenére egy úrnak sem, aki kedveli a kifejezetten markáns és egyben klasszikus modelleket. Hasonlóan hozza a rusztikus vonalat némi modern futurisztikus eklektikával fűszerezve a Benyar kék számlapos rozsdamentes fémszíjas férfi karóra. Hiába idézi a klasszikus fém karórák formáját, mégis modern és kifejezetten trendi kiegészítő dizájnt kapott. Ám trendi órákból nem csak a klasszikus vagy a retro vonal létezik. Ugyanúgy kelendőek idén a kifejezetten modern, sőt a sportos férfi órák is, illetve ezek átmenetei, mint például a Weide divatos szilikon szíjas férfi karóra, amely valahol a modern sportos és a letisztult elegáns retro között áll.

Sportos katonai karórák – nem csak sportolóknak

Az idei trend másik nagy kategóriája a sportos férfi karórák csoportja. Ezekből is a legdivatosabbak a különféle military jellegű, vagyis a katonai karórákra hajazó modellek. A kifejezetten nagy számlappal rendelkező darabok többnyire vízállóak, strapabíróak és remekül bírják akár a túrázást is. Ennek ellenére főleg azoknak ajánlottak, akik a mindennapok során szeretik a lazább, sportos öltözetet. Az Ohsen álcázó szürke vízálló férfi karóra tipikus példája annak, hogy egy ilyen katonai óra is lehet színében trendi. A fekete-szürke minta jól mutat bármilyen férfias és vagány megjelenéshez. Viszont aki ilyen téren az eredetibb színek és formák híve, annak a Sanda military vagány sötétzöld szíjas férfi karóra lesz az ideális. Árnyalataiban idézi például a kommandósok egyenruháját, és természetesen – ahogyan a többi óra is – kapható az orazona.hu oldalán.

Megosztás