Kategóriák: Hírek

Támogassa Ön is a dorogi Kutató-mentő alapítványt

A Horizont Egészségügyi Alapítvány 2021 januárjában alapította meg a Kutató-mentő, Eltűntszemélykereső csoportját. Idáig már több mint 2.000 levezetett kilométert, több mint 300 óra kutatási feladatot, és nem kevesebb mint 700.000 forintos kiadást tudhatnak a hátuk mögött.

A szolgálatban tevékenykedők mind Önkéntesek, akik idejükért, munkájukért anyagi ellenszolgáltatást nem kapnak, sőt mindenki egységesen havi ötezer forintos adománnyal támogatja a csoport munkáját, ezzel egyszerűsítve a felszerelésvásárlásokat.

„Természetesen mi is álmodozunk, szeretnénk egyre és egyre jobbak lenni, a felszerelésparkunkat bővíteni, hogy az arra rászorulóknak segíteni tudjunk. Ehhez, viszont támogatókra van szükségünk, akik egyetértenek céljainkkal, és anyagi támogatással segíteni csoportunk fenntartását. Jelenleg egy gépjárműre gyűjtünk, ugyanis Citroen Xsara Picasso típusú eddig használt autónk sajnos már a végét járja” – nyilatkozta lapunknak Ardelean Rajmund, a Horizont Egészségügyi Alapítány Kutató-Mentő Osztály vezetője.

Mindemellett a továbbiakban a mentőeszközök korszerűsítésén túl számos tervük van, amelyet megosztanak majd a követőikkel is.

Támogatás esetén az adatok a következők:
Horizont Eügyi Alapítvány 11717009-22480345 (OTP BANK)
Közlemény: Adomány

Megosztás