Kategóriák: DorogHírekSport

Az esztergomiakat is legyőzték a dorogi kézilabdások

Kiválóan szerepeltek a dorogi kézilabdás lányok a hétvégi fordulóban, hiszen az ifi és a felnőtt csapatuk is komoly győzelmet aratott az esztergomiak ellen.

Az Esztergomi Vitézek RAFC női kézilabdacsapata két évig veretlen volt az NB II-ben. November végén azonban megtört a jég és a szentendreiektől négy gólkülönbséggel kaptak ki. December 4-én pedig a dorogiaktól is kikaptak hét góllal.

A Dorogi ESE versenyzői az NB II Női Észak bajnokságban 31-24-re verték el az Esztergomi Vitézek csapatát. A legtöbb gólt Zahorecz Tamara és Sárosi Nanetta (7-7) lőtte. De Előd Nikoletta (5), Krizsák Bernadett (4) és Tagscherer Katalin (4) is szépen teljesített. Jegyzőkönyv>>

A Dorogi ESE sportolói a Női Ifjúsági III. osztályban is szépen teljesítettek, 33-30-ra verték el az esztergomiakat. Jegyzőkönyv>>

„Fantasztikus két mérkőzésen vagyunk túl, nagyon nehéz időszak áll mögöttünk, de a lányok kitartása és akarása példaértékű és a kemény munka igenis kifizetődik. Higgadt, fegyelmezett játékkal sikerült 4 pontot behúznunk, büszke vagyok rájuk!” – mondta Gula Gabriella, a csapat edzője.

Megosztás