Kategóriák: DorogHírekSport

Két góllal verte a Dorog a Szolnokot

November 24-én, szerdán a labdarúgó NB II 17. fordulójában a 10. helyezett Dorog a 14. helyen álló Szolnokot fogadta. Bár a találkozót megelőzően csak három pont volt a különbség a vendéglátó javára, a mérkőzésen ez nem látszott, Fenyvesi László csapata magabiztosan gyűjtötte be a három pontot – írja a Nemzeti Sport.

A Dorog Szabó Lukás góljával hamar megszerezte a vezetést (1–0), majd visszaállt kontrázni, ami eredményre is vezetett. Egy szögletet eredményező ellentámadást követően Szabó újra betalált (2–0), kétgólosra növelve ezzel a hazaiak előnyét. A Szolnok a mérkőzés nagy részében fölényben játszott, de a dorogi védelem stabilan állt a lábán, egy első félidei kapufát leszámítva szinte helyzetig sem engedte a vendégcsapatot, és a házigazda megérdemelt győzelmet aratott.

LABDARÚGÓ NB II – 17. FORDULÓ
DOROGI FC–SZOLNOKI MÁV FC 2–0 (2–0)
Dorog,
Buzánszky Jenő Stadion, 150 néző. Vezette: Radványi Ádám (Tórh II Vencel, Bertalan Dávid)
DOROG:
Mursits – Kárász (Dlusztus, a szünetben), Izing, Keresztes (Nagyházi, a szünetben), Papp M. – Lénárth – Oldal, Szerencsi (Csillag D., a szünetben), Hajdú R. (Pohner, 79.), Szedlár – Szabó L. (Pálinkás, 88.). Vezetőedző: Fenyvesi László
SZOLNOK: Csáki K. – Tóth Bence, Berdó (Sipos Z., a szünetben), Kovács O., Tömösvári, Kurdics (Antal, 88.) – Tisza K., Rokszin, Papp Sz. – Lakatos I. (Tóth L., a szünetben), Földi. Vezetőedző: Csábi József
Gólszerző: Szabó L. (4., 32.)

MESTERMÉRLEG
Fenyvesi László:
– Nagyon fontos mérkőzést sikerült megnyernünk. A csapat teljesítette az eltervezett taktikát, így magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok csapatom fegyelmezettségéhez és hozzáállásához.
Csábi József: – Sajnos rossz passzban vagyunk, aminek meg kell találnunk az okait. Bár a mérkőzés simának tűnhetett, de nem volt az. Ennél mindenesetre több kell.

A mérkőzés részletei>>

Forrás: nemzetisport.hu
Borítókép: Dorogi FC Facebook oldala