Kategóriák: Hírek

Közeleg a karácsony. Vásárolj szuper ajándékokat most kiváló áron

Túl korainak tűnik számodra a karácsonyi ajándékokon gondolkodni? Lehet, hogy fel sem tűnik, de hétről hétre az idő nagyon gyorsan eltelik. Ha előre gondoskodsz az ajándékokról, rengeteg stressztől kímélheted meg magad, mintha az utolsó pillanatra hagynád a keresgélést. És nem csak erről van szó. Akár élvezheted is az idei vásárlást a családnak és a barátoknak, kellemes környezetben, kedvező árakkal.

Több idő a tervezésre

Ha korábban vásárolsz ajándékokat, több időd jut a kiválasztásukra. Nyugodtan végiggondolhatod, hogy mit szeretnél vásárolni szeretteidnek. Nem fordulhat elő veled, – mint minden évben – hogy zoknit vagy pizsamát vásárolsz. Még nincs ötleted? Akkor mindenképp érdemes megnézned a novemberi Black Friday árukínálatát. Az év legnagyobb akciójában számos érdekességet találhatsz mindenféle termékkategóriában, az e-shopok kínálatában.

Alacsony árak, amelyek nem terhelik meg pénztárcádat

A karácsonyi bevásárlás gyakran a legmagasabb kiadás az év során. Talán csak a nyaralásért szoktunk többet fizetni. Ezúttal csökkentened kellene a karácsonyi költségvetésedet? A korai bevásárlás ebben is segíthet. A Black Friday idején az üzletek minden évben a legalacsonyabb áron kínálják termékeiket, az árengedmények akár a 90%-ot is elérhetik. A karácsonyi ajándékok nem csak időben megérkeznek otthonodba, de azzal is örömet szereznek majd, hogy mennyit tudtál megtakarítani a vásárlásukkal.

Könyvmolyoknak és a modern technika szerelmeseinek

Mit vehetsz olcsóbban a Black Friday idején? A válasz úgy hangzik, hogy szinte mindent. Ezen a novemberi vásárlási ünnepen kiváló áron szerezhetsz be háztartási gépeket, konyhai eszközöket, laptopokat, okos telefonokat, táblagépeket, játékkonzolokat, fényképezőgépeket vagy akár GPS-t. Valami egészen mást keresel? A könyvek és társasjátékok szerelmesei, sőt a művészek is értékelni fogják a gazdag kínálatot. Mindegyikük számára biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot a Black Friday akciós kínálatában.

Kozmetikumok uraknak és hölgyeknek

Gyönyörű ajándék, amely mindig örömet okoz, egy eredeti parfüm, vagy kozmetikai készlet. Ha időt szánsz a kiválasztásra, biztos lehetsz benne, hogy megtalálod az ajándékozott ízlésének megfelelőt. Választhatsz az illető kedvenc illata, személyisége, illetve hobbija alapján. A hölgyek értékelni fogják a kellemes virágillatokat, a sportolók pedig a citrusfélék friss tónusát. Minden parfüm még jobban kiemelkedik, ha ugyanolyan illatú tusfürdővel vagy testápolóval párosítod. Úgy gondolod ez még nem az igazi? Ajándékozhatsz arckrémet vagy akár hajápoló kozmetikumot is.

Mi tippünk: Parfümök, testápoló- és hajápoló kozmetikumok, arcápoláshoz szükséges termékek, sminktermékek, illetve minden, ami a lakásod illatosításához szükséges, megtalálható a notino.hu weboldalán. Ne felejtsd el kihasználni a nagyszerű árakat és kedvezményeket a Notino Black Friday akciós kínálatában!

Új darabok minden ruhatárba

Íratlan szabály, hogy a karácsonyfa alól nem hiányozhatnak a ruhaneműk sem. Nem tudod, mit válassz? Fordíts nagyobb figyelmet az ajándék címzettjének megfigyelésére, és derítsd ki, mit visel a legszívesebben. Az urakat egy új inggel, farmerrel, kabáttal vagy pólóval lehet meglepni. A hölgyek tekintete biztosan felragyog, mikor egy új blúzt vagy egy elegáns kosztümöt fedeznek fel a karácsonyfa alatt. A sportosat kedvelők értékelni fogják a meleg pulóvert, a funkcionális pólókat, a vízálló kabátot vagy a minőségi sportcipőket.

Mivel lepjük meg a gyerekeket?

Gyermekeink minden korban szeretnek szórakozni. A legkisebbek minden kétség nélkül valamilyen új játékot szeretnének a fa alá. Legyen szó építőkészletről, távirányítós autóról vagy egy új babáról, biztosan örömmel fognak vele játszani. A tinédzsereknek szánt ajándékok kicsit drágábbak lehetnek, mivel lehet új mobiltelefont vagy számítógépes játékot szeretnének. A Black Friday idején mindkettő vásárlásával megtakaríthatsz.

Mi tippünk: A Black Friday kínálatában nem hiányozhatnak a világhírű divatházak nevei sem. A Douglas parfümériák kínálatában a leghíresebb divatmárkák termékei közül válogathatsz. A Douglas Black Friday kedvezményeinek kihasználásával pedig jelentős megtakarítással válogathatsz akár a luxus kategóriás termékek közül is.

Megosztás